Fitness voor beginners

Wil je gaan starten met fitness? Of heb je al eerder aan fitness gedaan, maar vond je het lastig om vol te houden? Dan is deze cursus een absolute aanrader! Je leert niet alleen een goede training samenstellen voor jouw persoonlijke doelen, maar ook hoe je het sporten een vast en vanzelfsprekend onderdeel van je leven maakt.

De cursus Fitness voor beginners is breed en praktisch van opzet en behandelt alles wat met het sporten te maken heeft. Er is o.a. aandacht voor de bouw en werking van je lichaam, het maken van een trainingsschema voor jezelf, (omgaan met gebrek aan) motivatie en het meten van de door jou bereikte resultaten. Daarnaast gaat de cursus uitgebreid in op gezonde voeding voor mensen die sporten. Welke voeding helpt jou bij het bereiken van je (sportieve) doelen?

Na het afronden van de cursus zal sporten bij je leven horen. Je conditie is erop vooruitgegaan, je bent meer gespierd, hebt een beter uithoudingsvermogen en wat het belangrijkste is….je hebt een actieve en gezonde levensstijl ontwikkeld. En daar profiteer je de rest van je leven van!

Daarom kies je voor deze opleiding

  • Korte en praktische cursus.
  • Sporten wordt een vanzelfsprekend onderdeel van je leven.
  • Zeer brede en volledige opzet.
  • Ontwikkeld door personal trainers, voedingsdeskundigen en sociaal psychologen.
  • Inclusief het boekje ’Lekker sporten’.

Voor wie is de cursus Fitness voor beginners bestemd

Wil je voor het eerst gaan fitnessen? Of vind je het lastig om het sporten vol te houden? Dan is de cursus Fitness voor beginners echt iets voor jou! Je leert om van fitness een vast onderdeel in je leven te maken. Of het nu is om je conditie op peil te houden of te verbeteren, om af te vallen of omdat je gewoon gezonder wilt leven.

Je einddoel

Na het afronden van de cursus Fitness voor beginners is sporten een vast en vanzelfsprekend onderdeel van je leven geworden. Je kunt je eigen training vaststellen, de resultaten meten én het regelmatig sporten goed volhouden.

Na afloop van de cursus:

  • heb je een actieve levensstijl ontwikkeld.
  • begrijp je hoe je lichaam werkt en welke training voor jou de beste is.
  • ben je in staat een trainingsschema op te stellen.
  • kun je jezelf goed motiveren en houd je het sporten zonder moeite vol.
  • weet je wat voor jouw situatie gezonde voeding is.

Inhoud van de cursus Fitness voor beginners

De cursus is ontwikkeld door personal trainers, voedingsdeskundigen en sociaal psychologen. Daardoor worden alle factoren die een rol spelen bij het sporten behandeld. Door deze totaalopzet is de kans dat je je doelen bereikt veel groter!

De cursus is zeer praktisch opgezet. Het gaan én blijven sporten loopt als een rode draad door de opleiding heen.

Onderwerpen die aan bod komen, zijn:

Voeding

 

Dit krijg je thuis

Je ontvangt speciaal ontwikkeld, losbladig lesmateriaal. Je hoeft zelf geen boeken meer aan te schaffen. Bovendien ontvang je gratis het boek ’Lekker sporten’ van Marianne van der Sluis, boordevol handige tips om te gaan én blijven sporten.

Vooropleiding

Voor de cursus Fitness voor beginners heb je geen vooropleiding of sportervaring nodig.

Studieverklaring

Na afronding van de cursus kun je een studieverklaring aanvragen. Hiermee heb je een bewijs inhanden van de gevolgde opleiding en de behaalde studieresultaten. De kosten voor een verklaring bedragen € 25,-.

Schrijf je direct in

Inschrijven is heel eenvoudig. Vul gewoon het inschrijfformulier in. Als je je nu inschrijft, kun je binnenkort al aan de slag. Doe het dus vandaag nog!

14 dagen vrijblijvend op proef

Na inschrijving bij de LOI ontvang je binnen enkele dagen het eerste lespakket thuis. Het materiaal kan dan op het gemak worden ingezien. Voldoet het niet aan de verwachtingen, dan mag het pakket, zonder verplichtingen, binnen 14 kalenderdagen aan ons worden geretourneerd.