Fitness, Voedingsleer en Massage

Supervoordelige combinatiecursus!

Wat hebben sporten, gezonde voeding en een massage met elkaar gemeen? Ze helpen je allemaal om lekker in je vel te zitten! Dit combinatiepakket leert je hoe je, naast verantwoord sporten, ook een gezonde voeding onderdeel kunt maken van je leven (of dat van anderen). Je leert o.a. welke training voor welke doelen de beste is en welke voeding in bepaalde situaties verantwoord of zelfs noodzakelijk is. Daarnaast leer je professionele massages geven. Kortom: een veelzijdig combinatiepakket waar je niet alleen zelf heel veel aan hebt, maar waar je ook anderen uitstekend mee van dienst kunt zijn!

Bij het onderdeel Massage is een praktijkdag inbegrepen. Daarnaast ontvang je een DVD, waarmee je de massagetechnieken snel in de vingers krijgt!

Inschrijven voor de combinatiecursus is voordeliger dan voor de afzonderlijke opleidingen. In dit geval scheelt het je maar liefst € 150,-!

 

De voordelen:

  • Voordelige combinatiecursus.
  • Multi-inzetbaar op het gebied van beauty en wellness.
  • Gratis boekje ‘lekker sporten’.
  • Ontwikkeld door professionals op het gebied van voeding en beweging.
  • Eettabel van het Voedingscentrum.
  • Inclusief praktijkdag en DVD bij het onderdeel massage.

Voor wie bestemd

De combinatiecursus Fitness, Voedingsleer en Massage is een aanrader voor iedereen die in de wellness- en gezondheidsbranche werkt of wil gaan werken en multi-inzetbaar wil zijn. Natuurlijk kun je deze combinatiecursus ook volgen omdat het gewoon leuk is om met lichaam en gezondheid bezig te zijn.

Je einddoel

Met de combinatiecursus Fitness, Voedingsleer en Massage doe je precies de kennis en vaardigheden op die je in je werk nodig hebt. Na afloop weet je precies hoe je anderen een goed advies kunt geven op het gebied van lichaamsbeweging en voeding en weet je als geen ander hoe je professionele massages geeft.

Inhoud van de opleiding

Hieronder vind je meer informatie over de inhoud van de verschillende onderdelen:

Fitness

Het onderdeel Fitness is ontwikkeld door personal trainers, voedingsdeskundigen en sociaal psychologen. Daardoor worden alle factoren die een rol spelen bij het sporten behandeld. Door deze totaalopzet is de kans dat je je doelen bereikt veel groter! Onderwerpen die aan bod komen, zijn: