Cursus Personal Trainer Business

Wil jij je eigen Personal Training bedrijf opzetten of meer omzet halen uit je huidige business?Vanaf begin 2015 start de cursus Personal Trainer Business op de locaties Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Groningen, Leeuwarden, Tilburg en/of Zwolle. Meld je tijdig aan om verzekerd te zijn van een cursusplaats!

Als Personal Trainer is het uitermate belangrijk om goede vakinhoudelijke kennis en vaardigheden te hebben om een klant op een uitdagende en effectieve wijze te begeleiden.

Helaas blijkt in de praktijk dat circa 80% van alle Personal Training bedrijven na het 1e jaar failliet is of onvoldoende omzet genereerd om volledig van te kunnen leven. De reden is meestal niet een gebrek aan inhoudelijke kennis of vaardigheden, maar een gebrek aan zakelijke kennis. Voor veel Personal Trainers niet het leukste onderdeel van het vak, maar zeker zo belangrijk!

Samen met (toekomstige) collega Personal Trainers leer je deze cursus op een praktische en dynamische wijze je eigen Personal Training Business op te zetten of verder uit te bouwen. Er zal bovendien uitgebreid worden ingegaan op diverse ontwikkelingen en trends in de markt en interessante nieuwe doelgroepen.

Tip: cursisten die nog geen inhoudelijke kennis en/of vaardigheden hebben, adviseren wij het complete pakket Personal Trainer Basis+ of Personal Trainer Pro. Deze 2 daagse cursus is hierbij inbegrepen!

De cursus Personal Trainer Business wordt aangeboden door onze docenten Kelby JongenJelmer Siemonsen Janine Moeken. De docenten hebben allen jarenlange ervaring met zowel de inhoudelijke als zakelijke kant van het vak Personal Trainer en helpen je graag op weg!

Inhoud

Aan de hand van het boek "Personal Trainer in Europa" komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Ontwikkelingen en trends op het gebied van Personal Training
  • Kansen en bedreigingen voor Personal Trainers
  • Ondernemingsplan aan de hand van de 5 P's
  • Nieuwe, interessante doelgroepen Personal Trainers
  • Small Group Personal Training (SGPT)
  • Businessmodellen (Employee-, License- en Rentmodel)
  • Marketing, Promotie en Sales
  • Coaching en gesprekstechnieken

 

Inschrijven

Klik hier om je direct in te schrijven voor de cursus Personal Trainer Business op één van onze 8 locaties. We adviseren je om tijdig in te schrijven om verzekerd te zijn van een cursusplaats.
* Voor cursisten van de opleiding Fitnesstrainer B of een Personal Trainer Pakket is deze cursus inbegrepen.