FITCOACH Level 2 Fitness assistent

WILL BE STRONGS FITCOACH (FITNESS & MINDSET) INSTRUCTEUR OPLEIDING in Bali (120 hr) is een intensieve 3 weekse opleiding geaccrediteerd door Europe Active. Het is een nieuw en uniek onderwijsprogramma. Door (life) coaching en fitness te combineren zijn wij uniek in onze soort. Na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je het erkende EQF Fitcoach niveau 2-certificaat van EREPS. Met dit certificaat kunt je wereldwijd werken!

Wij geloven dat blijvend resultaat volledig afhankelijk is van de kwaliteit van jouw coaching. Onze modules worden per deelnemer weer op maat gemaakt, op basis van leerdoel, kunde en interesse.

In onze modules leer je bijvoorbeeld hoe je kunt coachen op intrinsieke motivatie en proactief gedrag en hoe je klanten kunt leren hoe ze sport in hun dagelijks leven kunnen integreren en wat voor soort oefeningen ze kunnen doen. Vanuit die motivatie gaan de nieuwe, gezonde gewoonten, als vanzelf een duidelijk plek in het dagelijks leven van je klant innemen.

Met onze opleidingen kun je een online coach worden, maar ook een offline coach. Je gaat bij WILL Be Strong meteen aan het werk gaat, omdat we de theorie rechtstreeks aan de praktijk koppelen. Dus je bouwt meteen een klantenkring op en tijdens de opleiding helpen we je ook met het op de markt brengen van je coaching. Zo leer je tijdens de opleiding hoe je jezelf in de markt moet positioneren, op welke sites je moet staan en hoe je een goed portfolio opzet? Hoe presenteer jij jezelf en je coaching op een mooie manier?

Nieuwsgierig? Neem een kijkje voor ons opleidingsaanbod op: http://www.willbestrong.com