Trends in de sport

Hoe ziet de sporttoekomst eruit? En kun je daar als organisatie nu al op inspringen? Deze vragen staan centraal tijdens deze avondsessie.

Organisaties maken steeds meer gebruik van Trendwatching. Zo bepalen zij de strategie bij innovatietrajecten en bij het ontwikkelen van concepten voor producten en/of diensten. Ook de sport vraagt om trendwatching. Bonden, verenigingen, ondernemers en managers willen weten wat zij in de toekomst kunnen verwachten.

Tijdens deze inspirerende sessie passeert een aantal trends de revue. Wat houden deze trends in voor de sport en haar omgeving?

 Programma

De stad is in opmars. De verwachting is dat in 2030 zo’n 60% van de wereldbevolking in stedelijke gebieden woont. Dit pleit voor duurzame gebiedsontwikkeling ten behoeve van de zogenaamde ‘vitale stad’. Maar hoe past de sport hierin?

De verenigingen hebben het moeilijk. Steeds minder vrijwilligers, steeds minder leden en steeds minder subsidie. Hoe gaat deze ontwikkeling verder?

Doelgroep

Iedereen die werkzaam is in de sport.

Docent

Rem Pronk: Docent Financiën en Management en Organisatie bij de opleiding Sport, Management en Ondernemen, trendwatcher en ondernemer.

Prijs

€ 79,00

Deelnemers:

Minimaal 15 – maximaal 20