Fitness Management & Ondernemen

De AALO opleiding Fitness Management & Ondernemen heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot de succesformule voor vele hedendaagse, succesvolle fitness managers en ondernemers. Ben jij werkzaam in de fitnessbranche of is het je ambitie aan de slag te gaan als ondernemer of manager binnen deze branche? Kies dan voor de opleiding AALO Fitness Management & Ondernemen. Deze vijfdaagse business school is speciaalgericht op enthousiaste managers, potentiele managers en ondernemers die bereid zijn nieuwe en beproefde strategieën te gebruiken om hun dromen om te zetten in winstgevende werkelijkheid.

Bij inschrijving van de opleiding Fitness Management & Ondernemen krijg je nu gratis een Polar Loop horloge cadeau. Het LED-display van de Loop maakt zichtbaar hoeveel je hebt bewogen op een dag, hoeveel calorieën je verband hebt of hoe ver je nog van je doel af bent. Daarmee past het perfect in een actieve levensstijl. Overigens is de loop waterdicht en kan deze aangesloten worden op de Polar hartslagband H7.

Verder kun je het apparaat via een bluetooth connectie koppelen aan bijvoorbeeld je smartphone of laptop en kun je je statistieken delen met je vrienden via social media!Tijdens de opleiding is veel ruimte voor persoonlijke coaching en het behandelen van (jouw) dagelijkse business case.

Inhoud van de opleiding Fitness Management & Ondernemen

Veel managers & ondernemers binnen de fitnessbranche kijken terug op de successen uit het verleden en kijken uit naar een succesvolle toekomst. De realiteit van vandaag is dat het succes uitblijft en wordt verschoven naar de toekomst. De opleiding AALO Fitness Management & Ondernemen geeft je alle tools om vandaag nog een succes te maken van jouw fitnessonderneming.

Tijdens de opleiding ga je vijf weken intensief aan de slag. In 5 weken krijg je inzichtelijk wat op dit moment de handrem op het succes is en wat je kunt doen om dit te doorbreken. Je leert moderne en beproefde strategieën die vandaag nog zorgen voor succes. Deze opleiding geeft je de kennis en de vaardigheden om de werkelijkheid te veranderen en door te bouwen aan een succesvol (fitness) bedrijf.

De opleiding AALO Fitness Management & Ondernemen bestaat uit de volgende vijf modules:

Dag 1: Algemeen & Integraal management
Dag 2: Sales management
Dag 3: Marketing management
Dag 4: Retentie management
Dag 5: Inspirerend Leiderschap

Tijden, locaties en data

De AALO-opleiding Fitness Management & Ondernemen bestaat uit 5 opleidingsdagen en een examendag. Hieronder vind je een overzicht van leslocaties en startdata.

Examen

Tijdens de opleiding maak je verschillende opdrachten en toetsen. Op het examendag presenteer je een business case. Deze worden beoordeeld en bij positief resultaat ontvang je het waardevolle AALO Fitness Management & Ondernemen Diploma.

Doorstuderen?

Heb je de opleiding General Manager afgerond en wil je je verder ontwikkelen? De opleidingen van de divisie Coaching & Management zijn de perfecte vervolgopleidingen.

Branche-erkend diploma

Na het succesvol afronden van de AALO-opleiding Fitness Management & Ondernemen ontvang je een branche-erkend diploma. Met het diploma op zak kun je aan de slag bij elke sportclub in Nederland en België. Het branche-erkende diploma kent nog meer voordelen:

  • Het diploma is de standaard voor instructeurs binnen sportclubs;
  • Het diploma staat goed aangeschreven op de arbeidsmarkt;
  • AALO is marktleider in opleidingen in de Nederlandse en Belgische Fitnessbranche

Kosten

Het lesgeld voor de opleiding Fitness Management & Ondernemen bedraagt € 799,00. Dit is inclusief het examengeld, studiemateriaal en coachingstraject.