Coördinator Groepsles Segment

Deze opleiding is voor iedere groepsles professional die de ambitie of de kans heeft om binnen een sportschool afdelingcoördinator te worden voor het groepsles segment.

Inhoud van de opleiding AALO Coördinator Groepsles Segment

Tijdens deze thuisstudie opleiding leer je de belangrijkste taken van een Coördinator Groeples Segment. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de groeplesinstructeurs, het plannen, maken van werkroosters en primair aanspreekpunt voor klanten en medewerkers binnen het groepslessegment. Retentiemanagement is tevens een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden evenals het coachen en aansturen van de groepslesinstructeur. Je bent verantwoordelijk voor het volgen van de nieuwste trends en het adviseren van het management.

Deze opleiding komt in januari 2014 ter beschikking

Examen en stage

Tijdens de AALO-opleiding Coördinator Groepsles Segment loop je geen stage en hoef je geen examen te doen.

Doorstuderen?

Heb je de AALO-opleiding Coördinator Groepsles Segment afgerond en wil je je verder ontwikkelen? De opleiding AALO General Manager is de perfecte vervolgopleiding.

Branche-erkend certificaat

Na het succesvol afronden van de AALO opleiding Coördinator Groepsles Segment ontvang je een branche-erkend certifi caat. Met het certifi caat op zak kun je aan de slag bij elke sportclub in Nederland en België. Het branche-erkende certificaat kent nog meer voordelen:

  • Het certificaat is de standaard voor instructeurs binnen sportclubs;
  • Het certificaat staat goed aangeschreven op de arbeidsmarkt;
  • AALO is marktleider in opleidingen in de Nederlandse en Belgische Fitnessbranche.