Cycle Master

Expert op het gebied van Cyclelessen met AALO Cycle Master

Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van Cycling? De opleiding AALO Cycle Master leert je de fijne kneepjes van het geven van cyclelessen. Zo leer je meer over techniek, maar je ontwikkelt ook je presentatie en kennis. Je wordt je bewust van je rol als instructeur in een sportschool en ontwikkelt je door naar een heuse expert op het gebied van cyclelessen: de Cycle Master.

Inhoud van de opleiding AALO Cycle Master

De doelstelling van de AALO Cycle Master is het vergroten van jouw meerwaarde voor de fitnessbranche. Het behalen van de kerndoelen zal garant staan voor een enorme groei als cycle instructeur, waardoor je het niveau van AALO Cycle Master behaalt. Je bent in staat om het indoor cyclingsegment binnen het fitnessbedrijf te runnen en een meerwaarde te geven.

Met jouw kennis ben je in staat om als klankbord voor je collega\'s te fungeren, deze te trainen en beter te maken. Tijdens deze opleiding leer je alles over de bewegingen en de AALO cycle symbolen, de AALO cycleprofiel elementen en segmenten, trainingsvariabelen, hartslagtraining en nog veel meer!

Heb je geen presenter ambities, maar wil jij jouw Cyclelessen iedere les vol krijgen, dan is de opleiding Cycle Master zeker geschikt voor jou.