Vacatures zoeken

×
×

Sportvacatures

SportNetwerk biedt op deze pagina een zo breed mogelijk overzicht van openstaande vacatures in de gehele sportbranche, onder andere op het gebied van sportmanagement, sportmarketing en sportsponsoring. Daarnaast komen ook vacatures als combinatiefunctionaris en buurtsportcoach voorbij. Door het sport vacature aanbod bij elkaar te brengen, heeft iedereen de mogelijkheid een matchende sportvacature te vinden.

Heeft u als organisatie sportvacatures en wilt u onze hulp? Bekijk dan de mogelijkheden hier.

 • Projectleider 

  Vitesse
  Arnhem

  Stichting Vitesse Betrokken is het maatschappelijke hart van de club. Via onze stichting willen we met maatschappelijke programma’s maatschappelijke impact in onze regio creëren.

  Vacature bekijken

 • Potential store leader Den Haag 

  Decathlon
  Den Haag

  Sportmanagement traineeshipWij zijn op zoek naar sportief talent voor deze opdrachtgever! De opdrachtgever is een grote internationale retailer binnen de sport en tevens Europees marktleider op het gebied van distributie en ontwikkeling van eigen sportmerken. Ondertussen gevestigd in +/- 50 landen met meer dan 1500 winkels waarvan 20 vestigingen in Nederland.

  Vacature bekijken

 • Potential store leader Breda 

  Decathlon
  Breda

  Sportmanagement traineeshipWij zijn op zoek naar sportief talent voor deze opdrachtgever! De opdrachtgever is een grote internationale retailer binnen de sport en tevens Europees marktleider op het gebied van distributie en ontwikkeling van eigen sportmerken. Ondertussen gevestigd in +/- 50 landen met meer dan 1500 winkels waarvan op dit de 20e vestiging in Nederland is afgelopen jaar geopend.

  Vacature bekijken

 • Senior Digital Marketeer 

  Mizuno Corporation Netherlands
  Capelle aan den IJssel

  As Senior Digital Marketeer you develop and implement the entire digital marketing strategy and activation for Mizuno in EMEA. You manage the creation and roll-out of the strategies in all digital touchpoints and work together with the internal teams

  Vacature bekijken

 • Officemanager 

  Sallandsche Golfclub de Hoek
  Diepenveen

  Sallandsche Golfclub ‘de Hoek’ - een prachtige oude 18-holes golfbaan in het Sallandse coulissenlandschap - is op zoek naar een enthousiaste officemanager (28-32 uur).

  Vacature bekijken

1 2 3 18

Contactgegevens

Onze labels