Vacatures zoeken

×
×

Sportvacatures

SportNetwerk biedt op deze pagina een zo breed mogelijk overzicht van openstaande vacatures in de gehele sportbranche, onder andere op het gebied van sportmanagement, sportmarketing en sportsponsoring. Daarnaast komen ook vacatures als combinatiefunctionaris en buurtsportcoach voorbij. Door het sport vacature aanbod bij elkaar te brengen, heeft iedereen de mogelijkheid een matchende sportvacature te vinden.

Heeft u als organisatie sportvacatures en wilt u onze hulp? Bekijk dan de mogelijkheden hier.

 • marketing & sales medewerker 

  GP Elite
  De Rijp

  De functie van marketing & sales medewerker is breed, uitdagend en divers. Gaan dag is hetzelfde. Je hebt veelvuldig contact met klanten, je gaat aansprekende content schrijven, je bent aanwezig op trainingen en events.

  Vacature bekijken

 • Accountmanager Brand Partnerships 

  SportScoutz
  Amsterdam

  Voor een partij in de sport zijn we op zoek naar een Accountmanager Brand Partnerships

  Vacature bekijken

 • Open sollicitatie SportScoutz 

  SportScoutz
  Amersfoort

  Via deze vacature kan je je cv en gegevens achterlaten en nemen we eventueel contact met je op als we een interessante vacature hebben die matcht met je profiel.

  Vacature bekijken

 • Medewerker Marketingcommunicatie 

  PSV N.V.
  Eindhoven

  Voor de rol als Medewerker Marketingcommunicatie die we zoeken, zal het specifiek gaan om ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie voor de afdelingen sponsoring, business, foundation en het merk PSV.

  Vacature bekijken

 • Stagiair E-commerce 

  Feyenoord Rotterdam N.V.
  Rotterdam

  Ter versterking van de afdeling Merchandising zoeken wij, voor de periode februari 2020 - juli 2020, een pro-actieve en gedreven: Stagiair E-commerce

  Vacature bekijken

1 2 3 14

Contactgegevens

Onze labels