Vacatures zoeken

×
×

Sportvacatures

SportNetwerk biedt op deze pagina een zo breed mogelijk overzicht van openstaande vacatures in de gehele sportbranche, onder andere op het gebied van sportmanagement, sportmarketing en sportsponsoring. Daarnaast komen ook vacatures als combinatiefunctionaris en buurtsportcoach voorbij. Door het sport vacature aanbod bij elkaar te brengen, heeft iedereen de mogelijkheid een matchende sportvacature te vinden.

Heeft u als organisatie sportvacatures en wilt u onze hulp? Bekijk dan de mogelijkheden hier.

 • FULLTIME (Leerling) GREENKEEPER/HOVENIER (M/V) 

  De Lage Vuursche
  Den Dolder

  Vacature GreenkeeperGolfexploitatiemaatschappij De Lage Vuursche B. V.

  Vacature bekijken

 • Projectleider sport 

  Platform Ondernemende Sportaanbieders
  Halfweg

  Jij geeft leiding aan het project ‘POSkantoren’. In elke Nederlandse gemeente zijn we bezig met het opzetten van lokale netwerken van ondernemende sportaanbieders.

  Vacature bekijken

 • Projectleider Zit- en G-volleybal 

  Nevobo

  Wil jij je inzetten voor de verdere ontwikkeling en de groei van het zitvolleybal en het G-volleybal in Nederland? Dan ben jíj misschien wel de projectleider ontwikkeling Zit- en G-volleybal die wij zoeken!

  Vacature bekijken

 • Projectleider inclusie 

  Nevobo

  Wil jij je inzetten voor het vergroten van inclusie binnen de volleybalsport? En heb jij ideeën hoe we volleybalclubs kunnen helpen inclusiever te worden? Dan ben jíj misschien wel de projectleider die wij zoeken!

  Vacature bekijken

 • Fitnessinstructeur 

  Railsport
  Utrecht

   Als fitnessinstructeur ben je het aanspreekpunt voor alle bezoekers van het Railsport Fitcenter. Je verzorgt de intakegesprekken, fitheidstesten en begeleidt de deelnemers tijdens hun bezoek

  Vacature bekijken

1 2 3 12

Onze labels