Vacatures zoeken

×
×

Sportvacatures

SportNetwerk biedt op deze pagina een zo breed mogelijk overzicht van openstaande vacatures in de gehele sportbranche, onder andere op het gebied van sportmanagement, sportmarketing en sportsponsoring. Daarnaast komen ook vacatures als combinatiefunctionaris en buurtsportcoach voorbij. Door het sport vacature aanbod bij elkaar te brengen, heeft iedereen de mogelijkheid een matchende sportvacature te vinden.

Heeft u als organisatie sportvacatures en wilt u onze hulp? Bekijk dan de mogelijkheden hier.

 • Junior Salarisadministrateur 

  OFSgroep B.V.
  Zeist

  Als Junior Salarisadministrateur krijg je de kans om te werken in een inspirerende en dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Wij verzorgen voor onze klanten in de sportbranche de financiële administratie en/of de salarisadministratie.

  Vacature bekijken

 • Verenigingsmanager sv Oranje Wit 

  SV Oranje Wit
  Dordrecht

  sv Oranje Wit maakt al bijna 100 jaar deel uit van de Dordtse samenleving. De club behoort tot de grootste verenigingen in de omgeving: met voetbal, padel, tennis en biljart heeft onze vereniging voor elk wat wils.

  Vacature bekijken

 • Trainer wind & offshore 

  DELTA Safety Training
  Rotterdam

  Overleven op zee, eerste hulp verlenen in een complexe situatie, ontsnappen uit een te water geraakte helikopter, branden bestrijden. Elke dag zijn onze instructeurs bezig om cursisten op te leiden

  Vacature bekijken

 • Greenkeeper m/v, Fulltime/partime 

  SportNetwerk B.V.
  Den Haag

  Ons team van greenkeepers is verantwoordelijk voor het onderhoud van al het sportgras, en het land rondom onze speelvelden. Vanwege de grote variatie aan werk, zijn we uitgerust met een grote voorraad aan machines en andere hulpmiddelen.

  Vacature bekijken

 • TUI Zwemcoach | Zomer 2024 

  TUI MUSEMENT
  Zaventem

  Kom het team van TUI versterken als zweminstructeur/trice bij Holiday Village of BLUE FOR FAMILIES en bezorg onze jongste gasten een schitterende vakantie.  Locatie: Spanje, Kroatië, Italië, Cyprus & Griekenland

  Vacature bekijken

1 2 3 12

Onze labels