Vacatures zoeken

×
×

Sportvacatures

SportNetwerk biedt op deze pagina een zo breed mogelijk overzicht van openstaande vacatures in de gehele sportbranche, onder andere op het gebied van sportmanagement, sportmarketing en sportsponsoring. Daarnaast komen ook vacatures als combinatiefunctionaris en buurtsportcoach voorbij. Door het sport vacature aanbod bij elkaar te brengen, heeft iedereen de mogelijkheid een matchende sportvacature te vinden.

Heeft u als organisatie sportvacatures en wilt u onze hulp? Bekijk dan de mogelijkheden hier.

 • Negen zoekt spelbepalers 

  Negen
  Eindhoven

  Negen is zelf ook in beweging en onze organisatie groeit. In 2020 telt ons team meer dan 50 spelbepalers. Als aanvulling op ons team zoeken we daarom spelbepalers op het gebied van office, HR en communicatie.

  Vacature bekijken

 • Strategisch inkoper 

  Sportshop.com B.V.
  Waalwijk

  Een échte SPORTFANAAT! Heb jij een passie voor sport? Ben je altijd op de hoogte van de laatste trends in volleybal, korfbal, squash, floorball of basketbal? En zit je graag met merken om tafel om onze nieuwe collectie samen te stellen?

  Vacature bekijken

 • E-commerce Content Marketeer 

  Sportshop.com B.V.
  Waalwijk

  Heb jij een passie voor sport? Zit je het liefst 24/7 op social media? En is storytelling voor jou ook een vorm van topsport? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Content Marketeer!

  Vacature bekijken

 • Fitness Instructeur 

  HUP
  Mierlo

  Voor HUP, het sportiefste hotel van Nederland met de leukste sportclub, zoeken we een fitness instructeur.

  Vacature bekijken

 • Clubkadercoach Handbal 

  SportUtrecht
  Utrecht

  Als Clubkadercoach Handbal ga jij aan de slag met het project van de sportbonden en gemeenten en draag jij bij aan het initiëren, uitvoeren en verankeren van het ‘opleiden en begeleiden’ van het sportkader op de club.

  Vacature bekijken

1 2 3 14

Contactgegevens

Onze labels