Vacatures zoeken

×
×

Sportvacatures

SportNetwerk biedt op deze pagina een zo breed mogelijk overzicht van openstaande vacatures in de gehele sportbranche, onder andere op het gebied van sportmanagement, sportmarketing en sportsponsoring. Daarnaast komen ook vacatures als combinatiefunctionaris en buurtsportcoach voorbij. Door het sport vacature aanbod bij elkaar te brengen, heeft iedereen de mogelijkheid een matchende sportvacature te vinden.

Heeft u als organisatie sportvacatures en wilt u onze hulp? Bekijk dan de mogelijkheden hier.

 • Content Creator B2B 

  Feyenoord Rotterdam N.V.
  Rotterdam

  Ben jij creatief, nieuwsgierig en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op (social) mediagebied? In de functie van Content Creator B2B voorzie jij de zakelijke achterban van Feyenoord van de juiste content op het juiste moment

  Vacature bekijken

 • Bedrijfsleider Fanshop 

  Feyenoord Rotterdam N.V.
  Rotterdam

  Feyenoord Rotterdam N.V. is één van de meest vooraanstaande en populaire betaald voetbalorganisaties van Nederland. Voor één van onze Fanshops zoeken wij per direct een ervaren en daadkrachtig Bedrijfsleider Fanshop.

  Vacature bekijken

 • Finance Coordinator EMEA 

  SportScoutz
  Rotterdam

  Our client is an international sports retailer, setting up European Head Quarters in Rotterdam area. Job DescriptionIn this role you will work under the supervision of the Finance Manager and be part of the financial account team.

  Vacature bekijken

 • Customer Service representative (German native) 

  SportScoutz
  Rotterdam

  In this dynamic role, you will be part of a team with the focus and drive to provide optimal service to customers. 

  Vacature bekijken

 • Pedagogisch medewerker gezocht buiten BSO 

  BSO Wijs!
  Driebergen-Rijsenburg

  Iedere dag trekken we erop uit met groepjes kinderen. We gaan het bos in om hutten te bouwen, we klimmen in bomen, balanceren over slacklines.. Wil jij dit ook?

  Vacature bekijken

1 2 3 18

Contactgegevens

Onze labels