Vacatures zoeken

×
×

Sportvacatures

SportNetwerk biedt op deze pagina een zo breed mogelijk overzicht van openstaande vacatures in de gehele sportbranche, onder andere op het gebied van sportmanagement, sportmarketing en sportsponsoring. Daarnaast komen ook vacatures als combinatiefunctionaris en buurtsportcoach voorbij. Door het sport vacature aanbod bij elkaar te brengen, heeft iedereen de mogelijkheid een matchende sportvacature te vinden. 

Mocht je vacature hier niet bij staan, kijk dan op Jooble voor een extra overzicht van meerdere vacatures op sportgebied.

Heeft u als organisatie sportvacatures en wilt u onze hulp? Bekijk dan de mogelijkheden hier.

 • Legal Counsel Arbeidsrecht & Compliance 

  Decathlon Netherlands B.V.
  Amsterdam

  Decathlon Netherlands B.V. is op zoek naar een nieuwe sportieve legal counsel met werkervaring op het gebied van arbeidsrecht en interesse in compliance vraagstukken.

  Vacature bekijken

 • Marketing Manager Benelux 

  komoot
  Brussels

  We are looking for a Marketing Manager who’ll take responsibility for our strategy to make komoot the largest platform for cyclists and outdoor enthusiasts in Belgium and the Netherlands. Join our fully remote team of 70 people now!

  Vacature bekijken

 • Juridisch Adviseur Team Sportservice 

  Team Sportservice
  Haarlem

  Team Sportservice is voor het servicecenter in Haarlem per direct op zoek naar een energieke en enthousiaste collega voor de functie Juridisch adviseur Team Sportservice voor 30 uur per week.

  Vacature bekijken

 • Activatiemanager Partnerships 

  KNVB
  Zeist

  De collega's binnen de afdeling Partnerships zijn iedere dag bezig om samen met partners van de KNVB meerwaarde te creëren voor de voetballer en voetbalfan. Dat doen we door intensief samen te werken met waardevolle A-merken op allerlei thema’s.

  Vacature bekijken

 • Marketing Intern – German native 

  Virtuagym B.V.
  Amsterdam

  Are you looking for a challenging role in an international company, located near the center of Amsterdam, with lots of growth potential? We are now looking for a German Marketing Intern to join our team.

  Vacature bekijken

1 2 3 13

Onze labels