Vacatures zoeken

×
×

Sportvacatures

SportNetwerk biedt op deze pagina een zo breed mogelijk overzicht van openstaande vacatures in de gehele sportbranche, onder andere op het gebied van sportmanagement, sportmarketing en sportsponsoring. Daarnaast komen ook vacatures als combinatiefunctionaris en buurtsportcoach voorbij. Door het sport vacature aanbod bij elkaar te brengen, heeft iedereen de mogelijkheid een matchende sportvacature te vinden.

Heeft u als organisatie sportvacatures en wilt u onze hulp? Bekijk dan de mogelijkheden hier.

 • Medewerker Sportparticipatie Jeugd 

  NGF
  Utrecht

  Heb jij een passie voor golf en heb je een visie op het vergroten van het aantal (jeugd) golfers in Nederland? Dan is deze vacature wat voor jou!

  Vacature bekijken

 • Combinatiefunctionaris basketbal 

  Stichting Werkgever Sportclubs Den Haag
  Den Haag

  Vacature combinatiefunctionaris basketbal (0,6 fte, per 1 januari 2020)Basketball is here to stay!Scoren door een glimlach te toveren op het gezicht van de jeugd en kaderleden? Jij doet het! Sterker nog, jij geeft als combinatiefunctionaris de beslissende pass bij basketvereniging Seagulls in Den Haag en weet alle Haagse schooljeugd naar de verenigingen te krijgen. Zo maak jij basketbal nog popul

  Vacature bekijken

 • marketing & sales medewerker 

  GP Elite
  De Rijp

  De functie van marketing & sales medewerker is breed, uitdagend en divers. Gaan dag is hetzelfde. Je hebt veelvuldig contact met klanten, je gaat aansprekende content schrijven, je bent aanwezig op trainingen en events.

  Vacature bekijken

 • Accountmanager Brand Partnerships 

  SportScoutz
  Amsterdam

  Voor een partij in de sport zijn we op zoek naar een Accountmanager Brand Partnerships

  Vacature bekijken

 • Open sollicitatie SportScoutz 

  SportScoutz
  Amersfoort

  Via deze vacature kan je je cv en gegevens achterlaten en nemen we eventueel contact met je op als we een interessante vacature hebben die matcht met je profiel.

  Vacature bekijken

1 2 3 14

Contactgegevens

Onze labels