Vacatures zoeken

×
×

Sportvacatures

SportNetwerk biedt op deze pagina een zo breed mogelijk overzicht van openstaande vacatures in de gehele sportbranche, onder andere op het gebied van sportmanagement, sportmarketing en sportsponsoring. Daarnaast komen ook vacatures als combinatiefunctionaris en buurtsportcoach voorbij. Door het sport vacature aanbod bij elkaar te brengen, heeft iedereen de mogelijkheid een matchende sportvacature te vinden.

Heeft u als organisatie sportvacatures en wilt u onze hulp? Bekijk dan de mogelijkheden hier.

 • Senior Digital Marketeer 

  Mizuno Corporation Netherlands
  Capelle aan den IJssel

  As Senior Digital Marketeer you develop and implement the entire digital marketing strategy and activation for Mizuno in EMEA. You manage the creation and roll-out of the strategies in all digital touchpoints and work together with the internal teams

  Vacature bekijken

 • Officemanager 

  Sallandsche Golfclub de Hoek
  Diepenveen

  Sallandsche Golfclub ‘de Hoek’ - een prachtige oude 18-holes golfbaan in het Sallandse coulissenlandschap - is op zoek naar een enthousiaste officemanager (28-32 uur).

  Vacature bekijken

 • Buurtsportcoach Streetsport 

  Stichting Werkgever Sportclubs Den Haag
  Den Haag

  Jij bent de buurtsportcoach die jeugd, volwassenen en senioren uit de wijk aan het sporten krijgt. Zo draag je bij aan de persoonlijke ontwikkeling in het leven van jouw deelnemers, maar ook aan stagiaires en Krajicek scholarshippers.

  Vacature bekijken

 • Buurtsportcoach jeugd en aangepast sporten Team Sportservice Wijdemeren 

  Team Sportservice
  Bussum

  Team Sportservice is per direct voor de gemeente Wijdemeren op zoek naar een energieke en enthousiaste collega voor de functie Buurtsportcoach jeugd en aangepast sporten.

  Vacature bekijken

 • Pedagogisch Medewerker Sportief 

  Sport BSO De Thuisclub
  Ede

  Vind jij het een uitdaging om een activiteitenprogramma samen te stellen op het gebied van sport en spel en dit vervolgens uit te voeren met de kinderen? Welkom dan bij onze gezellige BSO in Ede!

  Vacature bekijken

1 2 3 18

Contactgegevens

Onze labels