Decathlon

OP ZOEK NAAR EEN BAAN IN EEN SPORTIEVE WERKOMGEVING?

De grootste sportretailer ter wereld en Europees marktleider op het gebied van distributie en ontwikkeling van sportartikelen, familiebedrijf sinds 1976, vindt zijn oorsprong in het Franse Lille. Onze missie; Sport toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. We stellen dagelijks alles in werk om onze klanten hierin te voorzien. Dit doen we zowel online als offline, door onze scherpe prijzen, sport events en online platform.  

Werken bij Decathlon

De missie van Decathlon is om het plezier en de gezondheidsvoordelen van sport voor eenieder toegankelijk te maken op een duurzame manier. Daarom hebben we graag dat je net zo gepassioneerd bent als wij om met sport een positieve impact te hebben op de maatschappij en de planeet. Daarnaast werken we graag samen met mensen die het beste uit zichzelf willen halen, op zoek zijn naar verbetering en zichzelf en anderen kunnen challengen. Bij Decathlon werk je in een netwerkstructuur. Dat betekent dat er weinig hiërarchie is en dat je met een zelfstandige en proactieve houding het beste je weg zult vinden bij Decathlon. Wil je ook werken bij Decathlon? Bekijk de openstaande vacatures van Decathlon en solliciteer direct bij de grootste sportretailer van de wereld!

Werkplaatsmedewerker Fietsen 

Utrecht

Lekker sleutelen aan nieuwe fietsen, zodat ze in perfecte staat aankomen bij hun nieuwe eigenaar? Solliciteer dan direct

Vacature bekijken

Retail Leadership Traject Roermond 

Roermond

Als je net bent afgestudeerd (of misschien al wat langer), of toe aan een andere stap in je carrière en geïnteresseerd bent in sport en retail dan is dit een interessante functie voor jou!

Vacature bekijken

Retail Leadership Traject Kerkrade 

Kerkrade

Als je net bent afgestudeerd (of misschien al wat langer) en geïnteresseerd bent in sport en retail dan is dit een interessante functie voor jou!

Vacature bekijken

Trafficker/Planner 

Amsterdam

Plan nu je sollicitatie in als Planner/ Trafficker bij Decathlon en wellicht versterk je straks ons Customer Service Team met jouw expertise op het gebied van WFM.

Vacature bekijken

Partner Developer Marketplace 

Amsterdam

Iets nieuws neerzetten binnen Decathlon ? Lees dan nu verder!

Vacature bekijken

Online Category Manager B2B 

Amsterdam

Bijdragen aan onze missie sport toegankelijk maken door jouw kennis van de b2b sport markt? Lees dan verder over deze rol, en neem bij vragen contact op met Emiel.deKruijff@decathlon.com.

Vacature bekijken