Inschrijven jobalert

Naast het feit dat je je cv kan achterlaten in onze database, bieden we ook de mogelijkheid vacatures in je mailbox te ontvangen die matchen met jouw profiel. Schrijf je dan in voor de jobalert. Dat kan beiden via deze link en het kost je eenmalig slechts een paar minuten. Je kan je ook alleen aanmelden voor onze nieuwsbrief die we elke twee weken versturen met het laatste nieuws, interviews uit het werkveld en een aantal vacatures.

Wil je dus vacatures in je inbox ontvangen, die passen bij jouw profiel. Maak dan nu een account aan via deze link en pas je profiel aan naar jouw wensen. Zodra je ingeschreven bent, ga je naar Job Alert en kan je meerdere branches en subbranches selecteren. Dit kost je slechts enkele minuten. Je kan ook meerdere jobalerts aanmaken, zodat je andere sneller kan verwijderen. Zodra er een vacature online komt, passend met jouw profiel, ontvang je een mail.

Wat is het voordeel? Direct vacatures in je mailbox die 100% passen met jouw profiel, want je hebt zelf alles ingesteld. Geen vacatures die totaal niet matchen dus. Ook ben je vele mede sportprofessionals voor, zodat je een van de eerste bent die solliciteert. Dit wordt gewaardeerd door werkgevers en tevens voorkom je dat vacatures eerder offline worden gehaald.

INSCHRIJVEN JOBALERT