Deze pagina biedt een overzicht aan van vacatures in de sportretail branche.

 • Verkoper hockey (weekend) 

  Hockey Republic B.V.
  Utrecht

  Als verkoper ben je een gastvrouw of gastheer van de winkel. Je staat dagelijks in contact met klanten, je beantwoordt vragen, je handelt transacties af en zorgt ervoor dat klanten tevreden de winkel verlaten.

  Vacature bekijken

 • Verkoper Hockey 

  Hockey Republic B.V.
  Utrecht

  Functie omschrijvingJe assisteert de filiaalmanager als gastvrouw of gastheer van de winkel. Je staat dagelijks in contact met klanten, je beantwoordt vragen, je handelt transacties af en zorgt ervoor dat klanten tevreden de winkel verlaten.

  Vacature bekijken

 • Verkoper hockey 

  Hockey Republic B.V.
  Utrecht

  Je assisteert de filiaalmanager als gastvrouw of gastheer van de winkel. Je staat dagelijks in contact met klanten, je beantwoordt vragen, je handelt transacties af en zorgt ervoor dat klanten tevreden de winkel verlaten.

  Vacature bekijken

 • Filiaalmanager 

  Hockey Republic B.V.
  Rijswijk

  Als filiaalmanager draag je de verantwoordelijkheid voor de winkel. Je staat dagelijks in contact met klanten en zorgt er voor dat deze tevreden de winkel verlaten.

  Vacature bekijken

 • Senior Project Manager 

  Decathlon Netherlands B.V.
  Amsterdam

  Wij geloven in sport toegankelijk maken in de breedste zin van het woord. Wij willen ons huidige aanbod uitbreiden met alles wat een sporter nodig heeft, dit kunnen producten zijn, maar ook bijvoorbeeld: services, locaties, tickets, reizen, trainingen, etc.

  Vacature bekijken

1 2 3 8