Werkgevers

Dagelijks ondersteunt SportNetwerk vele sport gerelateerde organisaties met hun zoektocht naar sportief personeel. SportNetwerk is inmiddels het grootste sportarbeidsmarkt platform van Nederland voor mensen met een passie voor werken in de sport, met 200.000 unieke bezoekers het afgelopen jaar. De focus op sport, de goede service en een gedegen matchingssysteem hebben ervoor gezorgd dat SportNetwerk voor vele sportorganisaties het nummer 1 kanaal is om de sportvacatures uit te zetten.

Bent u als werkgever op zoek naar bepaalde profielen? Iemand met de juiste opleiding en competenties voor uw organisatie? Via onze uitgebreide database en contacten vergroot u uw kans op het vinden van goed personeel. Of dit nu een fitness vacature is, een vacature voor een buurtsportcoach, voor een sponsormanager of voor een commercieel manager, wij helpen u graag om deze onder de aandacht te brengen bij de juiste kandidaten.

Nog geen account? Neem contact op met ons.

Werkwijze

Heeft u nog geen account? Stuur ons een mail en wij maken een account voor u aan. U ontvangt van ons de inloggegevens, zodat u zelf kunt inloggen en vacatures kunt plaatsen. Op het moment dat u een vacature plaatst, worden alle ingeschreven kandidaten die aan het profiel voldoen per e-mail geïnformeerd, waardoor er snel sollicitaties volgen. Wij zullen de vacature ook via social media delen. U heeft alle vacatures in eigen beheer en komt direct in contact met de sollicitant. Tevens kunt u zelf op ons portal uw data beheren.

Een vacature plaatsen kost slechts 69,- exclusief btw en kan indien nodig een aantal maanden online blijven staan.  Bij het aanmaken van het account gaat u akkoord met het bedrag van 69,-, tenzij anders overeen wordt gekomen. Wij zullen dit nogmaals bevestigen als wij uw account activeren. Wilt u weten wat SportNetwerk nog meer voor uw organisatie kan betekenen, zoals onbeperkt plaatsen, volledig recruitment via onze partner SportScoutz of een wervingscampagne op de site? Klik dan hieronder verder.