Diensten werkgever

SportNetwerk kan uw organisatie ondersteunen bij de zoektocht naar nieuw sportief personeel. Met bijna 200.000 unieke bezoekers per jaar en vele goede professionals in onze database maken al meer dan 1000 werkgevers gebruik van onze dienstverlening. Heeft u nog geen account? Stuur ons dan een mail. Bekijk hieronder al onze mogelijkheden.

Stagevacature plaatsing

Op SportNetwerk kunnen ook stages geplaatst worden. Er zitten geen kosten aan verbonden. 

Kosten: € 0,-

Vacatureplaatsing

Wij willen dat het voor alle organisaties die een vacature wensen te plaatsen, mogelijk is om van onze diensten gebruik te maken. Daarom hanteren wij scherpe prijzen voor het plaatsen van uw vacature(s). De kosten van het plaatsen van een vacature bedragen € 69 (excl. btw). Daarnaast is het mogelijk om voordelig meerdere vacatures of zelfs onbeperkt vacatures te plaatsen.

Kosten: € 69,- per vacature

Advertentie (vacature of product)

Sinds drie jaar hebben wij een Customer Data Platform draaien achter SportNetwerk. Recentelijk hebben we daar ons 500.000ste unieke profiel mee opgebouwd. Met deze data kunnen we heel gericht een bepaald publiek bereiken, wat extra interessant kan zijn voor uw vacature(s) of product(en).

Kosten: In overleg.

Preselectie

De kans is aanwezigdat u voor uw vacature meer dan 50 reacties ontvangt. In sommige gevallen zelfs meer dan 100 reacties. Daar komen natuurlijk ook de belletjes en mailtjes bij vooraf en na de afwijzing. Wij kunnen dit proces voor u uit handen nemen, door de vacature in beheer te nemen en in overleg met u een selectie te maken van de bijvoorbeeld 5 of 10 beste kandidaten op basis van cv, onze kennis van de kandidaat en een gesprek om motivatie en salaris te checken. Deze zullen wij naar u doorsturen, waarna u verder in gesprek gaat met deze kandidaten. Dit scheelt u veel tijd en gedoe en komt u tevens professioneel over. Dit doen wij via SportScoutz. Meerdere werkgevers zijn u voorgegaan

Kijk voor meer informatie of een overzicht van onze referenties op www.sportscoutz.nl.

Kosten: € 499,-

Recruitment

Om werkgevers volledig te ondersteunen in haar zoektocht naar de meest geschikte sportprofessional biedt SportNetwerk in samenwerking met SportScoutz ook een volledig recruitmenttraject aan. SportScoutz is een specialistisch bureau gericht op werving & selectie en executive search in de sportsector.

  • Gesprek opdrachtgever en opstellen vacaturetekst en profiel kandidaat;
  • werven en selecteren via eigen netwerk en overige externe kanalen;
  • plaatsing van de functie op de website van SportNetwerk;
  • Executive search / headhunting van kandidaten;
  • inzetten van Social Media;
  • eerste gesprekken met potentiële kandidaten;
  • Uitvoeren Assessment / Scoutingrapport en Talentprofiel;
  • voorstellen van geschikt bevonden kandidaten per mail bij opdrachtgever;
  • terugkoppeling gesprekken van geselecteerde kandidaten met opdrachtgever;
  • evaluatiemoment met kandidaat en opdrachtgever voor aflopen proeftijd.

Kijk voor meer informatie of een overzicht van onze referenties op www.sportscoutz.nl.

Exposure mogelijkheden

Heeft u interesse om uw organisatie onder de aandacht te brengen bij de bezoekers van SportNetwerk door middel van een advertentie, partnerschap of de businessclub? Neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie, neem dan contact met ons op via info@sportnetwerk.nl of via +31652520346.

Onze labels