Inschrijven Jobalert

Het is mogelijk om je in te schrijven bij SportNetwerk. Wij houden dan je cv in beeld voor toekomstige vacatures. Het is ook mogelijk je in te schrijven voor onze jobalert. Zo blijf je altijd op te hoogte van de nieuwste vacatures. Schrijf je hier in.

Nieuwsbrief

Wil je het laatste nieuws van SportNetwerk ontvangen. Elke twee weken sturen wij een nieuwsbrief. Inschrijven kan middels het formulier. Schrijf je hier in.

Onderstaande diensten zijn tegen betaling. Wil je meer weten, stuur ons een mail.

CV + LinkedIn Check

Laat nu je cv en je LinkedIn profiel checken en ontvang direct nuttige tips die je cv nog beter maken en de kans op het vinden van een geschikte baan verder vergroot.

  • beknopt rapport met tips
  • telefonisch contact
  • binnen 3 werkdagen ontvangen

Coaching

De economie verandert in een heel snel tempo, niemand is meer zeker van het behoud van zijn / haar baan. Vele komen in een situatie terecht waar ze nog niet eerder in hebben gezeten. Dit leidt automatisch tot onzekerheid en veel vragen. Logisch dat je op deze vragen niet direct een antwoord hebt. Dit traject kan in korte tijd allerlei loopbaanvragen beantwoorden.

Assessment

Wil je precies weten wat je sterke punten zijn, zodat je dat kan vertalen naar je huidige baan of naar sollicitaties. Dan is het doen van een assessment een perfect instrument.

 Voor meer informatie neem contact op via info@sportnetwerk.nl

 

Onze labels