Solliciteer

SportNetwerk bestaat inmiddels al ruim 8 jaar en is uitgegroeid tot het grootste carrièreplatform in de sport in Nederland. Veel van ons werk vindt plaats online en aangezien we de laatste jaren de site niet hadden vernieuwd, was er nu echt werk aan de winkel. Eind 2019 lanceerde SportNetwerk haar nieuwe website! Het platform heeft een nieuw design en beschikt over extra functionaliteiten. Zo is het voor bezoekers nog makkelijker om een sportgerelateerde opleiding, cursus, stage of baan te vinden die aansluit bij hun interesses en behoeften.

Portal inclusief vernieuwde jobalert
De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een nieuwe website voor alle sportvacatures van onze opdrachtgevers. Het moest vooral makkelijker worden om te solliciteren. Werkgevers kunnen nu rechtstreeks op ons portal, waardoor zij de status van sollicitatie(s) kunnen bijhouden en alle berichten in kunnen zien. Tevens is het mogelijk alles door te sturen naar een eigen website of werkenbijsite. Werkzoekenden kunnen makkelijker solliciteren op vacatures en een jobalert aanmaken. Wanneer ze een account op SportNetwerk hebben en ontvangen vacatures die precies voldoen aan hun zoekopdracht in hun mailbox

Helaas moeten de mensen die ingeschreven stonden bij ons, opnieuw een account aanmaken. Dit vanwege AVG redenen. Men moet je dus opnieuw aanmelden. Dat kan via deze link. Je kan je ook alleen aanmelden voor onze nieuwsbrief die we elke vrijdag gaan versturen, na daarvoor naar het formulier op de homepage van SportNetwerk.

Wil je dus vacatures in je inbox ontvangen, die passen bij jouw profiel. Maak dan nu een account aan via deze link en pas je profiel aan naar jouw wensen. Zodra je ingeschreven bent, ga je naar Job Alert en kan je meerdere branches en subbranches selecteren. Je kan meerdere branches en meerdere subranches (profielen selecteren). Je kan ook meerdere jobalerts aanmaken. Zodra er een vacature online komt, passend met jouw profiel, ontvang je een mail.

Zo ziet de mail eruit die je dan zou kunnen ontvangen

INSCHRIJVEN JOBALERT