Werkgevers uitgelicht

Vele werkgevers maken gebruik van SportNetwerk om de vacatures onder de aandacht te brengend bij sportief werkend Nederland. Onderstaande werkgevers doen ook veel aan employer branding en voor hen gaan wij ook een stap verder. We helpen de vacatures nog meer onder de aandacht te brengen, we maken extra content en delen verhalen en video’s via de website en onze social kanalen. Wil je dat ook? Neem dan contact op met ons.

Klik verder om meer te lezen over deze werkgevers en het huidige aanbod aan vacatures te zien.

Decathlon NL

De grootste sportretailer ter wereld en Europees marktleider op het gebied van distributie en ontwikkeling van sportartikelen, familiebedrijf sinds 1976, vindt zijn oorsprong in het Franse Lille. Onze missie; Sport toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.

Lees verder…

Virtuagym

You have the opportunity for dynamic career growth, you will get inspired by talented and motivated colleagues and you work from an office with a stunning view near the Amsterdam Amstel station. We are proud of our international character, and of our purpose to create a healthier world. 

read more…

FuturumShop

Lijkt het jou een fantastische uitdaging om bij FuturumShop aan de slag te gaan? Dan dagen wij je uit om ons te overtuigen dat je FuturumShop als bedrijf nog sterker kan maken! Neem een kijkje tussen de nieuwste vacatures en reageer direct als je een klik voelt.

Lees verder….

TUI MUSEMENT

Op zoek naar een leuke vakantiebaan in het buitenland? TUI heeft verschillende leuke vakantiebanen op vakantiebestemmingen als: Spanje, Kroatië, Italië, Cyprus & Griekenland 

Lees verder….

Onze labels