Referenties

SportNetwerk heeft de afgelopen jaren al vele werkgevers mogen helpen in de zoektocht naar personeel. Of dit nu met een vacatureplaatsing is die succes heeft gehad of via SportScoutz de voorselectie heeft uitgevoerd waaruit de kandidaat is gekomen of een volledig recruitment traject. Hieronder staan een aantal werkgevers, waarbij we een positieve bijdrage hebben geleverd.

De Johan Cruyff Foundation is regelmatig op zoek naar gepassioneerde eigenwijze teamspelers. Om tussen de hoeveelheid sollicitanten het juiste talent te vinden maken we gebruik van SportNetwerk of SportScoutz. Zij weten ondertussen precies welke Cruyffianen bij ons passen en dat scheelt ons een hoop tijd. We hebben op die manier al aardig wat nieuwe collega’s mogen verwelkomen.
Johan Cruyff Foundation  – Niels Meijer

“Sander heeft het proces van A tot Z begeleid en in samenwerking met hem is de uiteindelijke keuze voor Birgit tot stand gekomen: van het opstellen van het profiel, het uitzetten van de vacature, tot het maken van een eerste selectie. Deze selectie werd met ons besproken en voorzien van belangrijke input wat geleid heeft tot een kleinere selectie van kandidaten waarmee gesprekken zijn gevoerd. Sander is tevens bij een aantal gesprekken aanwezig geweest en heeft bijgedragen aan de slotanalyse die geleid heeft tot de keuze voor Birgit.”
Team Giant-Shimano  – Iwan Spekenbrink

“Via SportNetwerk zijn wij in staat om professionals met een passie voor sport te werven voor onze vacatures en stageplaatsen. Shimano is een groeiend bedrijf, en biedt een dynamische en sportieve omgeving waarin mensen zich kunnen ontwikkelen. En wat is er mooier om te werken in een omgeving waarin je collega’s dezelfde passie voor sport delen en dagelijks met onze fantastische producten werken?”
Shimano Europe – Albert van Piekeren

“Vacatures voor onze ‘Sportpromotors’ (combinatiefuncties) zetten we altijd weg via SportNetwerk. Dankzij de landelijke dekking weten we zeker dat er een grote respons komt en we kunnen selecteren op kwaliteit. Zo konden we in het verleden al de beste Honkbalpromotor en Tennispromotor aan ons verbinden.” 
Sportbedrijf Dordrecht – Marvin Visser

 

Onze labels