Fitness Trainer A

Wil je graag aan de slag als fitness trainer, dan is dit de opleiding die jou klaar stoomt voor de arbeidsmarkt. Sport&People maakt van jou een fitness professional en probeert samen met jou te zoeken naar een leuke baan na de opleiding.

Als fitness trainer beschik je over een breed scala aan vaardigheden en kennis. De volgende onderdelen komen zowel in de theorie- als in de praktijklessen aanbod; anatomie, biomechanica, inspanningsfysiologie, blessurepreventie, voedingsleer en trainingsleer.

Daarnaast word je geschoold om als fitness trainer je klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden en coachen om hun doelstellingen te bereiken.

Deze opleiding wordt op diverse locaties in Nederland gegeven. Zo kun je in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch terecht voor deze opleiding fitness trainer A.

Wil jij een leuke baan in de sportbranche en zoek je een goede opleiding, dan is deze cursus fitness trainer A iets voor jou! Schrijf je snel in!

Sport&People opleidingen. Voor het hoogste niveau sportprofessionals!

Waarom bij ons een opleiding volgen?

Sport&People is een rijkserkend Fitvak opleidingsinstituut dat op het hoogste niveau haar fitnesscursussen verzorgt. Met een diploma van Sport & People kan je gerust solliciteren en ben je klaar voor de arbeidsmarkt!

  •  Toplocaties
  •  Ervaren docenten
  •  Persoonlijke begeleiding

Fit!vak & het Ministerie van Volksgezondheid ondersteunen Sport&People.

Fitness Trainer A van Sport & People scoort een 4.7 uit 5. Gebaseerd op 65ingevulde enquêtes.