Fitness Trainer B

Wil je graag aan de slag als ervaren fitness trainer of als personal trainer en heb je al een diploma fitness trainer A, dan is de opleiding fitness trainer B iets voor jou!

Sport&People heeft al honderden mensen opgeleid voor fitness trainer B en hierdoor meegeholpen om een top personal trainer te worden.

Fitness trainer B is een vervolgopleiding voor diegene die in het bezit zijn van het fitness trainer A. Deze opleiding gaat vooral in op de aspecten die naar de consument gericht zijn en alle zaken daar omheen. De cursist is hierna in staat om gemiddelde sporters, topsporters en mensen met blessures en /of speciale klachten te begeleiden.

De opleiding fitness trainer vindt plaats in kleine groepen van maximaal 10 deelnemers. Hierdoor kun je uitstekend leren en alle vragen stellen aan onze docenten. Deze opleiding is geheel theoretisch van aard.

Inhoud van de opleiding:

– Theorielessen
– Theorie-examen
– Scriptie begeleiding
– Scriptiebeoordeling voorafgaand aan examen
– Scriptie verdediging oefendag
– Scriptie verdediging (examencommissie Fitvak)

De lesstof omvat de volgende onderdelen;

Leidinggeven:
 Lesgeven, krachttraining, testen en meten, stage
Trainingskunde: Biomechanica, trainingsleer en inspanningsfysiologie
Sportgezondheidsleer: Blessurepreventie en behandeling, doping en voeding

Voor het maken van je scriptie kies je één persoon uit die je voor meerdere weken gaat begeleiden. Over deze intensieve begeleiding maakt de deelnemer een scriptie. Dit is ontzettend leuk en leerzaam en de cursist leert om SMART te werken met haar klanten.

Wil jij een leuke baan in de sportbranche en zoek je een goede opleiding, dan is deze cursus fitness trainer B iets voor jou! Schrijf je snel in!

Sport&People opleidingen. Voor het hoogste niveau sportprofessionals!

Waarom bij ons een opleiding volgen?

Sport&People is een rijkserkend Fitvak opleidingsinstituut dat op het hoogste niveau haar fitnesscursussen verzorgt. Met een diploma van Sport & People kan je gerust solliciteren en ben je klaar voor de arbeidsmarkt!

  •  Top locaties
  •  Ervaren docenten
  •  Persoonlijke begeleiding

Fit!vak & het Ministerie van Volksgezondheid ondersteunen Sport&People.

Fitness Trainer B van Sport & People scoort een 4.6 uit 5. Gebaseerd op 56ingevulde enquêtes