Bedrijfskundig Sportmanagement

Vanaf 12 oktober 2017 start Business of Sports Academy met de tweede editie van de Post-HBO- opleiding Bedrijfskundig Sportmanagement. De eerste sportopleiding waarin alle vernieuwingen op het gebied van sportmarketing, sportmanagement, digitale strategie, stakeholder management en besturing van (top)sport organisaties behandeld worden.

De post-HBO Bedrijfskundig Sportmanagement geeft je carrière in de sport een boost en laat je nieuwe kansen ontdekken! Klik hier om de brochure te downloaden.

In de opleiding is specifieke sportmanagement kennis verbonden met bedrijfskundige kennis. Hierdoor ontwikkel je aan de opleiding een brede visie op business modellen in de sport en kun je dit vertalen naar strategische en tactische keuzes. De leergang bestaat uit drie modules die het fundament vormen van de opleiding. Per module worden een aantal thema’s aangeboden die door zowel vakdocenten als experts uit het veld worden gedoceerd.

Alle colleges worden in onderlinge samenhang behandeld. Dit geeft jou de mogelijkheid integraal naar vraagstukken in de sportindustrie te kijken.