Sport & Media (SPECO)

Ben je iemand die graag contact legt met anderen, nieuwsgierig, creatief en overtuigend is? Hou je van nieuwe media? Ben jij de gangmaker of de organisator? En hou je van sport? Dan is SPECO, Sport & Media jouw opleiding!

Door de kleinschaligheid en de persoonlijke aanpak haal je het maximale uit jezelf. De opleiding is sterk op de praktijk gericht zodat je na je opleiding ook weet wat er speelt en je moeiteloos kan doorstromen in het werkveld.

Deze opleiding is uniek in Europa. De opleiding is erg divers en heeft ook geen standaard studenten. Toch zijn er wel een paar overeenkomsten te noemen. Zo is daar natuurlijk de passie voor sport en alles wat daarom heen wordt gecommuniceerd. Maar ook assertiviteit en ambitie zijn belangrijk.
Herken jij je in bovenstaande en wil jij je talent verder ontwikkelen? Ben jij iemand met brede interesses en ben je zowel een doener als een denker, dan is dit je opleiding!

SPECO, Sport & Media is een differentiatie van de Bachelor Communicatie en leidt op tot de graad Bachelor of Communication.