Randstad Topsport Academie

De topopleiding voor topsporters

Ben jij een gedreven topsporter die het beste uit zichzelf wil halen? Leg jij de sportieve lat hoog, maar hecht je ook waarde aan je maatschappelijke carrière? Dan is de Randstad Topsport Academie het ideale podium voor jouw ambities.

De Randstad Topsport Academie biedt je de mogelijkheid om topsport te combineren met een hbo-bacheloropleiding Commerciële Economie. Deze studieroute is exclusief bestemd voor topsporters. Je wordt begeleid door professionals die weten wat het is om als topsporter actief te zijn.

De Randstad Topsport Academie is de perfecte omgeving om het beste uit jezelf te halen als topsporter, en je tegelijkertijd te ontwikkelen tot een sportgedreven professional. Je diploma geeft je toegang tot uitdagende functies op het terrein van (sport)marketing, sales, communicatie of productmanagement. Uiteraard is de Saxion Topsport Academie ook een goede basis voor het zelfstandig ondernemerschap.

Om de combinatie tussen topsport en een uitdagende bacheloropleiding mogelijk te maken kent de Saxion Topsport Academie een aangepast studieprogramma, zodat je alle ruimte hebt voor je training- en wedstrijdschema. Je wordt begeleid door een studieloopbaancoach, die je helpt bij het optimaal combineren van de studie en sport. En omdat je in de klas zit met uitsluitend topsporters, kun je naast studiezaken ook ervaringen uitwisselen.

Lees verder voor meer informatie op de website van Saxion.