Coördinator Fitness Segment

Deze opleiding is voor iedere fitnessprofessional die de ambitie heeft of de kans heeft om binnen een sportschool afdelingscoördinator te worden voor het fitnesssegment.

Inhoud van de opleiding AALO Coördinator Fitness Segment

Tijdens deze thuisstudie opleiding leer je de belangrijkste taken van een coördinator Fitness Segment. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de fitnesstrainers, het plannen, maken van werkroosters en primair aanspreekpunt voor klanten en medewerkers binnen het fitnesssegment. Daarnaast lever je een bijdrage aan het marketingproces en de groei van het fitnesssegment. Retentiemanagement is tevens een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden evenals het coachen en aansturen van de fitnesstrainers.

Deze opleiding is vanaf januari 2014 beschikbaar.

Examen en stage

Tijdens de AALO-opleiding Coördinator Fitness Segment loop je geen stage en hoef je geen examen te doen.

Doorstuderen?

Heb je de AALO-opleiding Coördinator Fitness Segment afgerond en wil je je verder ontwikkelen? De opleiding AALO General Manager is de perfecte vervolgopleiding.

Branche-erkend certificaat

Na het succesvol afronden van de AALO-opleiding Coördinator Fitness Segment ontvang je een branche-erkend certificaat. Met het certificaat op zak kun je aan de slag bij elke sportclub in Nederland en België. Het branche-erkende certificaat kent nog meer voordelen:

  • Het certificaat is de standaard voor instructeurs binnen sportclubs;
  • Het certifi caat staat goed aangeschreven op de arbeidsmarkt;
  • AALO is marktleider in opleidingen in de Nederlandse en Belgische Fitnessbranche.