Bootcamp Instructeur

Bootcamp Instructeur, trainen met je eigen lichaam

De AALO Bootcamp Instructeur opleiding is speciaal ontwikkeld voor fitnessprofessionals en personal trainers. De opleiding is gericht op outdoor functionele training zonder vaste apparaten. Bij Bootcamp ligt de focus op het gebruiken van elementen uit de natuur of materiaal welke in de stad voorhanden ligt. AALO Bootcamp Instructeur varieert in cardiovasculair en krachttraining en wordt alleen buiten verricht.

Inhoud van de opleiding Bootcamp Instructeur

AALO Bootcamp Instructeur gaat natuurlijk in op de trend van bootcamp & city bootcamp, maar deze opleiding gaat een stukje verder. In de AALO opleiding wordt namelijk ook trainingsleer onderwezen. Tevens worden er veel voorbeelden en materiaal aangeboden die direct toepasbaar zijn in de praktijk. De opleiding is een toevoeging voor iedere fitnessprofessional en personal trainer die meer met zijn/haar klanten wil ondernemen.

Vooropleiding

Voor deze opleiding is basis kennis van anatomie, fysiologie en bewegingsleer noodzakelijk. Deze kennis beheers je als je minimaal de opleiding AALO Fitness Trainer Level 1 of soort gelijk heb afgerond zoals Fit!vak A.

De AALO opleiding Bootcamp Instructeur bestaat uit 3 opleidingsdagen.