CE SportMarketing & Management

Kun je het je voorstellen? Toen jij geboren werd, richtte Nike zich voornamelijk op basketbal en tennis in Amerika. Wist je dat er een aantal Nederlanders verantwoordelijk is voor het succes van Nike?

Ben jij de volgende die een groot succes boekt? Maak dan van je passie je beroep en volg het specialisatieprogramma SportMarketing & Management van de opleiding Commerciële Economie.

Bij SportMarketing & Management leer je kijken en luisteren naar de sportconsument. Aan welke producten of diensten hebben je sportende medemens of sportverenigingen behoefte en hoe kun je op hun vraag inspelen? Als sportmarketeer help je sportorganisaties klantgerichter te werken.

Met jouw diploma Commerciële Economie kun je elke marketingfunctie vervullen, zowel binnen als buiten de sportbranche. Je kunt betrokken zijn bij sportsponsoring of als salesmanager bij een producent van sportkleding aan de slag gaan. Of je werkt bij een gemeente om de sportparticipatie daarbinnen te verhogen. Denk ook aan een baan als eventmanager bij een (top)sportbedrijf of outdoororganisatie, of als sponsormanager bij een multinational.

Voor meer informatie, kijk op onze website.