Solliciteer

Op woensdag 10 september startte de Master in Coaching en de Master in Sports Management met de introductiedag voor 63 nieuwe studenten. Het Frans Otten Stadion was de plaats voor het startschot van deze Masters.

De studenten komen uit twaalf verschillende landen (o.a. Zuid-Afrika, Engeland, Servië en Colombia), zijn van verschillende leeftijden, hebben allemaal verschillende sportachtergronden en komen uit diverse werkvelden. Of ze nou topsporters zijn, voormalig topsporters of ze willen na een carrière in de zakenwereld de sport in, ze hebben allemaal één ding gemeen: een passie voor sport.

Onder de studenten bevinden er enkele (voormalig) topsporters (o.a.Richard SchuilRemona Fransen en Dominique van der Pauw). Hun keuze voor deze Master past perfect in de visie van niet alleen het Johan Cruijffmaar ook in hun verdere carrière in de sport en wat daarvoor nodig is. Wij geloven dat (voormalig) topsporters de kwaliteiten bezitten om sportorganisaties in de toekomst te leiden.

Tijdens de introductiedag werden de studenten welkom geheten door de staf van het Johan Cruyff Institute en vond er een kennismaking plaats aan de hand van diverse spelvormen. Na de netwerklunch deelde de groep zich op in tweeën om het studiejaar officieel te starten.

Wij wensen alle 2014/15 Master studenten succes met hun studie!