Solliciteer

De verbindende schakel tussen BVVS-leden en de sportarbeidsmarkt

Alumnivereniging Businessclub Vrienden Van SPECO (BVVS) verwelkomt Sport-Netwerk.nl als nieuwe partner.

Cas Biesta, voorzitter BVVS: ‘We zijn trots dat de BVVS Sport-Netwerk mag verwelkomen als nieuwe partner. Met deze samenwerking willen we onze leden nog meer mogelijkheden bieden om in contact te komen met de sportarbeidsmarkt.’ Naast de actuele vacatures krijgen de BVVS-leden ook exclusieve aanbiedingen voor het bezoeken van zakelijke events van Sport-Netwerk.nl.

Ook Sport-Netwerk.nl verwacht veel van de samenwerking: ‘Het partnership biedt ons de mogelijkheid om samen te werken met een van de grootste alumniverenigingen van ons land met meer dan 900 leden en potentiele sportprofessionals. Ik verwacht een mooie samenwerking en veel kruisbestuiving’, aldus oprichter Sander Fonville. Als welkomstcadeau ontvangen alle leden een gratis exemplaar van de tweede editie van SportProf.

Nieuwe koers BVVS 
Het huidige bestuur is op dit moment een nieuw beleid aan het vormgeven, waarvan het partnership met Sport-Netwerk.nl het eerste zichtbare resultaat is. De nieuwe partnerships worden vormgegeven op basis een aantal belangrijke criteria. Nicole Bekkers, bestuurslid partnerships: ‘We zijn opzoek naar partners die werkzaam zijn in de sportbusiness. Belangrijk daarbij is dat ze toegevoegde waarde leveren voor onze leden door nieuwe netwerkplatformen, relevante content en/of kennisdeling tussen de BVVS-leden bevorderen.’