Solliciteer

Per 17 november verruilt Cas Biesta na zes jaar sportmarketingbureau Triple Double voor AFC Ajax, waar hij hoofd marketing wordt. Binnen Triple Double draagt Cas de eindverantwoordelijkheid voor diverse klanten, waaronder: ABN AMRO, Bavaria, Continental, Continu, Copaco/Dell, Essent, Intersport, de Provincie Noord-Brabant en Powerhouse. Daarnaast is hij binnen het MT samen met Michel van Grunsven (partner Triple Double), verantwoordelijk voor de indeling van alle klantenteams.

Triple Double kijkt met veel plezier en waardering terug op de samenwerking. “Een groot gemis voor ons bureau, maar we zijn ontzettend trots op de stap die Cas gaat maken. Deze prachtige transfer naar de regerend landskampioen is hem meer dan gegund.  Dat Ajax, nadat het vorig jaar Yasmine van der Lande aantrok als sponsormanager, wederom bij ons komt scouten  zien we als een kwaliteitsstempel van onze opleiding én bevestiging dat onze sportmarketeers tot de allerbesten van Nederland behoren”, aldus directeur Bob van Oosterhout. Bovendien mag gezegd dat e.e.a. in keurig overleg heeft plaatsgevonden, waarbij de directie van Ajax onze positie qua jeugdopleiding respectvol met die van hen vergeleek. Een eer.

Michel van Grunsven: “Ik heb de afgelopen jaren zeer prettig en enorm intensief samengewerkt met Cas. Hij heeft zich fantastisch ontwikkeld. Zijn hart voor de  zaak en commitment is ongekend groot en we wensen hem alle succes toe in Amsterdam. Gelukkig mogen wij de komende periode nog even van hem genieten.”