Solliciteer

Wagner Group is vanaf heden toegetreden als partner van Sport & Zaken, de matchmaker tussen de sport en bedrijfsleven. Op het jaarlijkse Executive Dinner van Sport & Zaken werd hier bij stil gestaan. Wagner Group levert als partner een belangrijke bijdrage aan de stichting en daarmee aan de versterking van de sportsector in Nederland.

Wagner is een onafhankelijke, internationaal georiënteerde kennisonderneming en zij organiseren het enige Sportmanagement MBA in Nederland. Met deze kennis wordt het netwerk van Sport & Zaken strategisch aangevuld.

De dienstverlening van Wagner richt zich op bestuurlijk-strategische advisering, kennisontwikkeling, inspiratie en ervaringsleren. Dat doen zij via Boardroom consulting, Master & MBA programma’s, op het gebeid van Governance en Leadership, Incompany programma’s en Studiereizen. Daarnaast zijn zij ontwikkelingspartner van universiteiten op verschillende plaatsen ter wereld.

Naast een financiële bijdrage aan de stichting, wordt het bedrijf ook inhoudelijk betrokken bij met name de programma’s advies en sportbestuurdersdatabase. Innovatie, leiderschap en ondernemerschap zijn zaken waarmee Wagner Group / Sportmanagement ons, de sport en henzelf verder kan helpen.
Perfecte match
Roel Roelfzema, directeur van Sport & Zaken: “Wij zijn erg blij met de komst van Wagner in ons midden als partner. Ook zij bevinden zich midden in de wereld van sport en bedrijfsleven met hun Sportmanagement MBA en andere dienstverlening. We kijken met dezelfde blik naar het verbeteren van de sport in Nederland. Met Wagner als partner breiden wij ons netwerk op strategisch niveau uit. Een frisse en verhelderende blik vanuit de betrokkenen biedt ons vele nieuwe perspectieven. Ook zullen onze medewerkers gebruik kunnen maken van de verschillende kennissessies van de Wagner Group. Kortom, voor Sport & Zaken als geheel een welkome partner.”
Sport is veel meer dan sport
Philip Wagner, directeur van Wagner Group: “Sport is op heel veel manieren een kruispunt in de samenleving. In de sport ontstaan bijzondere ontmoetingen tussen mensen en organisaties ‘all over the place’. Weinig in de wereld heeft zoveel impact en is zo’n organisatorische uitdaging als een Olympische spelen, een EK of een WK. Nieuwe uitdagingen liggen op het gebied van toegevoegde waarde van ondernemerschap in de sport, een innovatieve bijdrage van sport aan gezondheid en verduurzaming in alle aspecten van de sportinfrastructuur. Als boardroomconsultants en academisch opleiders voelen wij ons helemaal  thuis bij Sport en Zaken en hopen wij in samenwerking met de andere Partners van Sport & Zaken nog meer te maken dan sport”.

Bekijk hier de video over het nieuwe partnership!

Foto:
Roel Roelfzema (directeur Sport & Zaken), Jan van Tuinen (voorzitter Sport & Zaken, Antje Diertens (programmamanager Sport Management Wagner Group), Philip Wagner (directeur Wagner Group)