Solliciteer

Shimano Europe Holding

Shimano Europe Holding is een dynamische internationale organisatie actief in de vrijetijds sector met meer dan 20 kantoren in Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Japan en zij leveren kwaliteitsproducten in de rijwiel-, roei- en hengelsport branche. Klant- en service gerichtheid staan bij hen hoog in het vaandel, als ook een excelente distributie.

Ze zijn een team, met verschillende talenten en delen dezelfde passie.

Waar zijn jullie op personeelsgebied het meest trots op?

Onze organisatie is gezond en zeer succesvol, hetgeen HR ook de mogelijkheid biedt om met moderne systemen en tools te kunnen werken en mensen te laten groeien. Zowel het verloop als het verzuim laat zeer lage cijfers zien.

Wat maakt het werken bij jullie organisatie leuk?

Het ambitie niveau ligt hoog bij Shimano en er wordt dan ook hard gewerkt. Dit biedt medewerkers vollop ontwikkelingsmogelijkheden en uitdagingen. Het internationale karakter spreekt medewerkers enorm aan als ook de sector waarin we actief zijn. Veel doorgaans jonge medewerkers delen dezelfde passie en zijn bereid een stapje extra te lopen. Er heerst geen 9 tot 5 mentaliteit en men heeft wat voor elkaar en de organisatie over. Er heerst een prettige en open werksfeer.

De organisatie in cijfers

Aantal medewerkers 280
Sector Profit
Branche Retail en handel
Aantal vestigingen in Nederland 3
Gemiddelde leeftijd medewerkers 38
Verdeling man/vrouw 78% – 22%
Werving jaarlijks in aantallen 30

Meer lezen over de verkiezing of vacatures bekijken van Shimano, lees dan hier verder.