Solliciteer

Ramzi Gouzzaf is oprichter van RG sports. Hij is na het afronden van zijn studie MBA Sportmanagement een nieuwe uitdaging aangegaan in de vorm van clubsupport en trainingen met RG sports. Ramzi is verantwoordelijk voor de strategie van het bedrijf en leidt de Tennis Academy van RG sports.

Tennis zit in zijn bloed en zijn droom is dan ook om de tennissport steeds verder te professionaliseren. Zodat elk individu zijn talenten kan ontplooien. Want het uiteindelijke doel is de top. Of dat nu op nationaal of internationaal niveau is, of gewoon fijn recreatief tennis spelen. Als Categorie 3 speler in de top 200 van Nederland weet Ramzi waar hij over praat. Ramzi: “Het laten opbloeien van de tennissport is wat mij drijft. Hoe kunnen we het enthousiasme van de sport overbrengen op de leerlingen? Welke soort trainingen moeten we geven. Hoe brengen we kinderen en senioren vooruit. En welke activiteiten kunnen we organiseren. Niet eenmalig, maar hoe kunnen we dit blijven verbeteren. Zodat je echt je hele leven plezier kan blijven houden van het tennisspel en de elementen van winnen en verliezen! Tennis is passie, dat maakt het toch spannend. Hiernaast kunnen we alleen maar het beste blijven aanbieden als we doorgroeien en met enthousiasme verder kijken naar welke mogelijkheden er nog meer liggen als het gaat om sport gebied! De opleiding aan de Wagner Group heeft mij geholpen mijn ambities te verwezelijken.”

Wil je ondernemen in de sport? Zie je kansen om zelf te gaan ondernemen in de sport? Heb je de ambitie om het sportmanagement te versterken van de organisatie waar je werkt? Dan biedt Wagner Group je de opleiding die je loopbaan in een stroomversnelling brengt: de Executive MBA Sportmanagement.