Solliciteer

Omdat elk groeiend bedrijf op continue basis is gebaat bij nieuw talent, heeft Triple Double zich per direct versterkt met Birgit Soethof.

‘2014 was een ongekend sport- én sportmarketingjaar voor Nederland en daarbinnen hebben wij als bureau ook mooie stappen gezet. Onze verhuizing naar Eindhoven en het ontstaan van SX hebben dat proces zelfs versterkt. Onze klanten verdienen gepassioneerde, kundige marketeers, die sport in hun hart dragen. Ons vak loopt daarnaast vreemd genoeg niet over van de vrouwelijke sportmarketeers, wat extra onderstreept waarom we erg blij zijn dat Birgit ‘ja’ heeft gezegd’, aldus MT-lid Koen van Haastert.

Birgit (26) heeft al de nodige ervaring op haar palmares. Zo was ze eerder sales & accountmanager bij Sport+Markt / Repucom en tot vorig jaar december Commercieel Manager van Team Giant-Shimano. Hier was ze verantwoordelijk voor het gehele commerciële reilen en zeilen binnen de professionele wielerploeg. Van Haastert: ‘Haar persoonlijkheid en ervaring maken Birgit een waardevolle toevoeging aan ons team. Zeker met haar Repucom achtergrond kunnen wij onze ‘we make sports count’ belofte nóg beter invullen!’ 

Als lid van team Triple Double ziet Birgit veel nieuwe kansen en mogelijkheden om haar reeds opgebouwde kennis en ervaring in te zetten ten gunste van nieuwe klanten. “Door mijn ervaring bij Repucom en Team Giant-Shimano kan ik goed vanuit zowel het perspectief van het merk als dat van de gesponsorde partij uitdagingen benaderen. Bovendien doe je dat bij Triple Double en vanuit SX in de Eredivisie van de sportmarketing in Nederland. Ik kijk er enorm naar uit om met veel energie en toewijding te werken voor de prachtklanten van Triple Double’.

Birgit volgen op Twitter kan via @BirgitSoethof en bekijk haar favoriete sportmoment hier.