Solliciteer

 

  
 
Henk-Jan Geelen wordt per 1 maart de nieuwe directeur van NLcoach. Henk-Jan was sinds 2010 adjunct-directeur. Bert Bouwer treedt op eigen verzoek per 1 maart terug als directeur van NLcoach. Bert heeft de afgelopen negen jaar NLcoach succesvol geleid. Hij wil zich met zijn expertise volledig toeleggen op de ontwikkeling van het vak coachen en wordt technisch adviseur bij NLcoach.
 
Hart bij coachen
Door de groei van NLcoach kwam het accent van Bouwer’s werkzaamheden steeds meer te liggen op het management van de organisatie en steeds minder op het ondersteunen en verbeteren van het vak coachen. ”Iedereen die mij kent weet dat mijn hart bij coachen ligt.” Geelen is al vier jaar adjunct-directeur en sterk in het voeren van het management. ”Ik de inhoud, hij het management”, aldus Bouwer.
 
Hoger plan
Onder leiding van Bouwer heeft NLcoach een aantal mooie stappen gemaakt en staat de organisatie aan de vooravond van meer nieuwe ontwikkelingen. ”Ik heb er veel zin in om daar mijn schouders onder te zetten en NLcoach naar een nog hoger plan te tillen”, zegt Geelen. 
 
Veel vertrouwen
Het bestuur van NLcoach vindt het een logische ontwikkeling en ging akkoord met het verzoek van Bouwer. Zij geven daarmee aan veel vertrouwen in het huidige managementteam te hebben. ”De nieuwe taakverdeling is een goede basis om door te ontwikkelen en de opgebouwde know how in de organisatie te houden ”, aldus Cees Vervoorn, voorzitter NLcoach.