Solliciteer

Triple Double uit Eindhoven versterkt zich met Jelle de Bock. De 26-jarige Belg besloot de TD factor met een overwinning. De Bock voetbalt al jaren in Nederland op topniveau. Zo speelde hij voor FC Eindhoven, FC Den Bosch en Helmond Sport en zat hij ook een tijd in de A-selectie van een goede buur van Triple Double: PSV Eindhoven. Ook speelde hij een vijftigtal wedstrijden als verdediger in verschillende jeugdelftallen van de Rode Duivels. Uit zijn meest recente transfer blijkt De Bock over meerdere talenten te bezitten: hij gaat zijn (internationale) sportervaringen inzetten om zich als sportmarketeer te profileren bij Triple Double.

TD Factor 2015

De jongeling is niet zomaar bij Triple Double terechtgekomen. Exact een maand geleden stortten 32 jonge, maar bloedfanatieke sportmarketingbegaafden zich op de TD Factor. Deze jaarlijkse, door Triple Double georganiseerde assessmentdag geeft starters en studenten die hun diploma bijna op zak hebben de kans om te laten zien hoe zij ervoor staan qua kennis, kunde en attitude jegens sportmarketing.

De beste vijf van de TD Factor hebben vervolgens de kans gekregen eigenaar Bob van Oosterhout te overtuigen hem of haar te kiezen voor een plekje in de selectie van Triple Double. Na Jorik Tilstra (2011), Gershom Mulder en Bart van Essen (2012), Manon Albers en Robin Koster (2014) was het dit jaar Jelle de Bock die met de eer streek.

Namens Sport-Netwerk.nl: van harte gefeliciteerd en welkom in het SX, Jelle!