Solliciteer

Sinds maart 2014 is het Noorse Eqology succesvol geïntroduceerd in Nederland. De producten van Eqology spelen in op de belangrijkste trends in de gezondheidsmarkt: gezonder leven, een betere voeding, meer bewegen en gezond ouder worden. Eqology heeft een innovatief ondernemersconcept ontwikkeld dat wereldwijd in de markt nog geen gelijke kent. Het bedrijf combineert de kracht van e-commerce met de mogelijkheid zelfstandig ondernemer te zijn. De hoge kwaliteit van de Noorse producten wordt gecombineerd met de advieskracht van ondernemende mensen.

Eqology is geschikt voor mensen die parttime of fulltime de ambitie hebben om een eigen onderneming op te bouwen. En met die droom lopen veel mensen rond. Toch zijn velen er begrijpelijk nog niet aan begonnen vanwege de risico’s. Zeker in deze tijd is de stap naar ondernemerschap niet gemakkelijk. Eqology heeft die drempels weg gehaald. Er is geen enkele sprake van risicovolle investeringen van de zijde van de ondernemer. Alle transacties met klanten verlopen via het e-commerce platform. Ook dat sluit risico’s van bijvoorbeeld niet tijdige betaling door klanten volledig uit.

Moet je ongekende commerciële kwaliteiten hebben om te slagen bij Eqology? Het antwoord is nee. Wel moet je geïnteresseerd zijn in mensen en het leuk vinden je in de producten te verdiepen. Daar wordt je overigens intensief bij geholpen met centrale ondernemers- en producttrainingen. Vanaf je allereerste stap in het ondernemerschap word je ondersteund. Ook word je geholpen om je onderneming te laten groeien door samenwerking met mede-ondernemers. Als Eqology ondernemer heb je vooral een marketing rol. In feite ben je binnen jouw netwerk van klanten eigenaar van een e-commerce platform met succesvolle producten op het terrein van gezondheid.

Eqology biedt een hele serieuze opportunity voor het opbouwen van een financieel gezonde toekomst. Je bouwt een terugkerend inkomen voor de lange termijn op. Voor al zijn huidige en toekomstige aankopen blijft de klant immers exclusief aan de ondernemer verbonden. Alle activiteiten van klanten in de e-commerce shop zijn voor de ondernemer te volgen via een persoonlijk management dashbord. Vanwege de voorsprong in innovatie is Eqology niet vergelijkbaar met al die traditionele verkoopconcepten waarbij het ‘pushen’ van producten centraal staat.

Eqology biedt een fantastisch verdienmodel aan zelfstandige mensen. De ondernemer binnen Eqology is actief in een markt die zich kenmerkt door positiviteit en persoonlijk advies. Als Eqology ondernemer – ook wel brandpartner genoemd – kan je je richten op klanten en de opbouw van je onderneming. Andere zaken zoals administratie, levering van producten, klantenservice of transacties worden centraal uitgevoerd. Daar ben je geen onnodige tijd aan kwijt en heb je dus ook geen zorgen over. De ondernemer richt zich op de klanten!

Wie geïnteresseerd is in onafhankelijkheid moet zeker op één van de komende voorlichtingsbijeenkomsten aanwezig zijn. Eqology is geschikt voor zowel parttime als fulltime tijdsbesteding. Een minimum tijdsinvestering van 5-8 uur per week vormt echter wel de basis om succesvol te worden. Het ondernemersconcept is niet aan leeftijd gebonden en past uitstekend bij midden- en hoger opgeleide mensen.

OVER EQOLOGY
Eqology helpt ondernemende mensen op innovatieve wijze een eigen bedrijf op te bouwen op basis van de belangrijkste trends in de 21e eeuw: gezondheid en e-commerce. Het is een stap met uitstekende financiële vooruitzichten. Er is alle ruimte voor duurzame groei van de onderneming in Nederland. Eqology is een geweldige kans. Meld je hieronder aan voor de volgende voorlichtingsbijeenkomst. Wil je op kortere termijn informatie dan kun je altijd bellen met Helm Cornelissen (06 – 31673072), verantwoordelijk voor de activiteiten van Eqology in Nederland. Ben je serieus dan maken we graag tijd voor een persoonlijke afspraak. Ook kunnen we je in contact brengen met succesvolle Eqology ondernemers in jouw regio als referentie. Lees verder of neem contact op via www.job-opportunity.nl.