Solliciteer

Aankomende maandag, 20 april 2015, organiseren we in SX, Eindhoven een workshop over presenteren op de spotarbeidsmarkt. Tijdens deze workshop worden de aanwezigen meegenomen over hoe zij zichzelf het beste kunnen presenteren op markt. Het is niet meer vanzelfsprekend dat je wordt uitgenodigd op gesprek, dus hoe kom je op gesprek en als je op gesprek komt, hoe kan je ervoor zorgen dat de werkgever jou aanneemt. DE workshop wordt gegeven door Marije Swaak van PEP-UP. Daarbij wordt je meegenomen in het verhaal van Sport-Netwerk.nl en de mogelijkheden op de sportarbeidsmarkt.

Of je nu op zoek bent naar een baan in de sport of wilt in aanmerking komen voor een nieuwe uitdaging, maar je weet niet hoe je daar moet komen. Deze workshop biedt wat meer houvast en kan hopelijk bijdragen in de volgende stap in je carriere.

Kosten bedragen 37,50 incl. btw en de workshop wordt gehouden in SX, Eindhoven op de Torenallee 3 van 10.00 tot uiterlijk 13.30 (je kan ook eeder weg). Er is nog plek voor 3 personen.
Heb je interesse bel Sander Fonville op 0652520346 of mail naar info@sport-netwerk.nl.

 

Jullie hebben je interesse kenbaar gemaakt voor een workshop die je hopelijk kan helpen in de volgende stap in je carrière in de sport. Tijdens deze workshop neemt Marijke Swaak van Pep-Up j mee wat diverse tips & tricks en ben ik er zelf ook om de vertaling te maken naar de sportarbeidsmarkt. Met Sport-Netwerk.nl zie ik veel vacatures voorbij komen, spreek ik veel werkgevers en kan ik je voorzien van nuttige informatie.

Waarin nemen we je mee?

  • Bewustwording van jouw eigen competenties (kwaliteiten).
  • Hoe vertaal (onderbouw) je dit naar jouw doelgroep?
  • Presentatietechnieken.
  • Gewenst gedrag (verbaal en non-verbaal)
  • De do’s en dont’s bij solliciteren.
  • Persoonlijk of in groepsverband vragen aan Sander Fonville
Locatie
SX Eindhoven
Torenallee 3

Kosten
37,50 inclusief btw

We hadden helaas niet genoeg aanmeldingen om 3 workshops te vullen en gaan in ieder geval beginnen met een om 10.00 uur. De workshop duurt ongeveer 3/3.5 uur.
Kan je dan en heb je nog steeds zin om te komen? Reply dan vandaag of uiterlijk morgen even deze mail dat je komt, zodat we je bevestiging hebben. Mocht je niet komen, laat het dan ook even weten en verneem ik dan ook graag de reden.
Als je komt, mail mij dan ook even je cv en alvast wat vragen die je hebt of onderwerpen je graag behandeld wilt hebben, zodat we de workshop ook wat meer op maat kunnen maken.