Solliciteer

In 2015 is ons land het kloppend hart van de beachvolleybalwereld! Van 26 juni tot en met 5 juli worden de WK Beachvolleybal in Nederland georganiseerd. Vier unieke locaties in Den Haag (Hofvijver), Amsterdam (de Dam), Apeldoorn (Marktplein), en Rotterdam (ss Rotterdam) worden omgetoverd tot prachtige beachstadions. Tien dagen lang strijden de beste 48 mannenteams en 48 vrouwenteams ter wereld hier om de WK-titel.

Op maandag 29 juni organiseert Sport-Netwerk.nl samen met ALuSMO een sportnetwerkevent voor professionals die passie hebben voor sport. Naast het kijken van wedstrijden hebben we 2 sprekers: Mariska Woertman – Directeur Topsport Amsterdam en Margriet van Schaik – Programmamanager WK Beachvolleybal. Daarnaast is er naar alle waarschijnlijkheid de mogelijkheid tussen de wedstrijden een korte meet en greet met Richard Schuil.

Programma
16:45 Inloop met een kop koffie/thee/water
17.00-17.30 presentatie Mariska Woertman – Directeur Topsport Amsterdam
Mariska is als directeur van Topsport Amsterdam nauw betrokken bij het WK Beachvolleybal en vertelt in een korte sessie wat een evenement als deze betekent voor de stad Amsterdam. Ook geeft ze inzicht in de plannen en ambities die Amsterdam voor de komende jaren heeft op topsportgebied!
17.30-18.15 presentatie Margriet van Schaik – Programmamanager WK Beachvolleybal
Margriet is als programmamanager betrokken bij het WK Beach en maakt de verbinding tussen topsport en breedtesport met als doel een legacy te creëren in Nederland op volleybal gebied. Het WK heeft als doel de sport zoveel mogelijk naar de mensen toe te brengen.

Programma wedstrijden WK Beach
18:00 Semenov / Krasilnikov RUS Yakovlev / Kuleshov KAZ
19:00 Lucena / Brunner USA Keemink Vismans NED
20:00 Juliana / Antonelli BRA Laboureur / Sude GER
21:00 Dalhausser / Rosenthal USA Kapa / McHugh AUS

Locatie
We zijn deze namiddag te gast bij Randstad Amsterdam. Het adres is Vijzelstraat 78

Kosten
De kosten bedragen 10,- p.p

Inschrijven
Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@sport-netwerk.nl. Er is maar beperkt plek (30 max).
Wil je alleen naar de wedstrijden, dat kan ook.