Solliciteer

Van maandag 20 t/m zaterdag 26 juli vindt de 23e editie plaats van de Sport1 Open. Nederlands beste tennissers nemen het op tegen internationaal toptalent op de legendarische Mets tennisbanen in Scheveningen. Afgelopen jaren waren wereldtoppers als Marcelo Rios, Gael Monfils en Jerzy Janowicz actief op het Scheveningse gravel, vorig jaar won de huidige top-20 speler David Goffin de titel. Tweevoudig winnaar Jesse Huta Galung heeft net als Nederlands beste tennisser Robin Haase reeds aangegeven deel te nemen aan de 23e editie. Het complete deelnemersveld is te vinden op de website www.sport1open.nl

Naast toptennis biedt het evenement een uitgebreid activiteitenprogramma. Live muziek, optredens van artiesten, kids activiteiten en clinics van Jacco Eltingh en Martin Verkerk: voor jong en oud is er van 20 t/m 26 juli volop te beleven op de Mets tennisbanen.

Op donderdag 23 juli organiseert Sport-Netwerk.nl een netwerkbijeenkomst bij de Sport1 Open. Naast genieten van de wedstrijden, is samen met de organisatie een interessant programma samengesteld. Marcella Mesker nodigt jullie uit om aanwezig te zijn bij een speciale Sport Marketing College Tour met als gasten Peter Bonthuis (al sinds de jaren ’70 actief in de sportwereld, momenteel directeur Nederlandse Boksbond) en Imre van Leeuwen (eigenaar sportmarketing bureau Shivers). Bonthuis en Van Leeuwen zullen jullie vertellen over de evenementen die zij hebben georganiseerd of nog altijd organiseren en geven tips. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf vragen te stellen ook beide heren.

Programma:

14.00 uur          Ontvangst en inloop met koffie / thee

14.30 uur          Sport Marketing College Tour o.l.v. Marcella Mesker, met gasten Peter Bonthuis en Imre van Leeuwen.

15.30 uur          Einde programma, afsluitende borrel,  mogelijkheid tot netwerken en wedstrijden kijken

Wedstrijdprogramma donderdag 23 juli:

13.00 uur          Start wedstrijden (daarna doorlopend programma)

19.00 uur          Match of the Day (avondwedstrijd)

Het speelschema zal uiterlijk woensdag 22 juli om 20.00 uur bekend worden gemaakt via www.sport1open.nl.

Kosten:
€ 17,50 per kaart, incl. :

–          ontvangst met koffie / thee
–          toegangskaart Sport1 Open (dagkaart, zowel voor middag- als avondprogramma)
–          deelname College Tour

Maximaal 50 kaarten beschikbaar, programma gaat alleen door bij voldoende animo (minimaal 20 personen)

Schrijf je in via info@sport-netwerk.nl. Bij aanmelding ga ik ervanuit dat je komt en ontvang je van ons een factuur/betalingsverzoek. Dit omdat wij de kaarten voortijdig inkopen. Er kan altijd iemand jouw plaats komen.
 

Marcella Mesker

Marcella Mesker was de beste tennisspeelster van Nederland tussen 1981 en 1986. Zij bereikte de 31ste positie op de wereldranglijst en won in 1986 het WTA-toernooi van Oklahoma City. In het dubbelspel won zij 10 titels en stond in de finale van de Australian Open en de halve finale van de US Open. Na haar actieve carrière richtte zij zich op de journalistiek, waar zij bekendheid geniet als tenniscommentator voor NOS Studio Sport. Sinds 1987 is haar vertrouwde stemgeluid bij tenniswedstrijden op televisie te horen. Ook is zij commentator voor Sport1 en Langs de Lijn, het sportprogramma van de NOS op de radio. Daarnaast is zij ook bestuurslid voor NOC*NSF, het hoogste sportorgaan dat Nederland kent.

Imre van Leeuwen

Imre van Leeuwen is directeur / eigenaar van het sportmarketingbureau Shivers uit Delft en is betrokken bij de organisatie van grootschalige (publieks)evenementen en merk activaties. Merken waarvoor Van Leeuwen werkt zijn onder andere Red Bull, Samsung en Tom Tom. Komende maanden organiseert Shivers in opdracht van de Nevobo het EK Volleyball voor Dames en voor Red Bull de Red Bull Knock Out op het strand van Scheveningen. Ook evenementen als het Beach Volleyball Circuit, NK Tegenwind Fietsen, de Harbour Run, Brandgrensrun Rotterdam, Q-Santa Run en STORMloop worden door Van Leeuwen met zijn bureau Shivers geproduceerd en georganiseerd.

Peter Bonthuis

Peter Bonthuis is al sinds begin jaren zeventig werkzaam in de sportwereld. Als directeur Sport van Ahoy Rotterdam was hij nauw betrokken bij de start van het ABN AMRO World Tennis Tournament, het boksgevecht tussen Rudi Koopmans en Alex Blanchard (zie Andere Tijden Sport, http://www.npo.nl/andere-tijden-sport/14-06-2015/VPWON_1232906) en de Zesdaagse van Rotterdam. Samen met wijlen ploegleider Peter Post bestierde organisator en zaakwaarnemer Bonthuis het Nederlandse wielrennen in de jaren tachtig en negentig. Daarna was Bonthuis zaakwaarnemer van o.a. Robin van Persie en Mounir El Hamdaoui en in 2002 werd de geboren Rotterdammer directeur van Sparta Rotterdam, wat hij bijna negen jaar zou zijn. Sinds afgelopen jaar is Bonthuis algemeen directeur van de Nederlandse boksbond.