Solliciteer

De KNVB en Adecco breiden hun samenwerking, die liep tot medio 2016, uit. Tot medio 2020 gaat Adecco verder als officiële sponsor van de KNVB, waar de uitzendorganisatie tot nu supplier was. Met de ondertekening geven beide partijen een vervolg aan de samenwerking die al sinds 2000 gaande is. Één van de nieuwe afspraken is de uitbreiding van het KNVB Talent Team. Dit betekent dat er, naast het aanbieden van stageplekken, ook gefocust wordt op het creëren van starterfuncties en op de werving van vrijwilligers voor het EK2017 en EK2020.

KNVB Talent Team

Adecco was drie jaar geleden de medeoprichter van het KNVB Talent Team. Dit maatschappelijke project biedt studenten de mogelijkheid om zich via voetbalgerelateerde stages voor te bereiden op hun professionele toekomst. KNVB Talent Team heeft 447 studenten van een stageplek kunnen voorzien en dit initiatief heeft een stevige positie in de voetbalwereld veroverd. Ook optimaliseerde KNVB Talent Team zijn online platform zodat www.knvbtalentteam.nl zowel op desktop als op mobiele telefoons nóg beter bereikbaar is voor sollicitanten en werkgevers.

Patrick Bakker, CEO Adecco Group Nederland: ‘’We gaan dit langdurige partnership als sponsor van de KNVB aan omdat we ook de komende jaren samen onze kernwaarden in het maatschappelijk verantwoord ondernemen willen uitdragen. Dit unieke samenwerkingsverband sluit ook naadloos aan op onze internationale WaytoWork-campagne en hiermee geven we eveneens meer lading aan onze slogan, better work, better life!”

EK 2017

De betrokkenheid van Adecco bij het Nederlandse voetbal is groot. Bij meerdere in Nederland georganiseerde eindtoernooien en wedstrijden, waaronder de Europa League finale in 2013, was KNVB Talent Team intermediair voor het werven en selecteren van vrijwilligers en personeel. Deze rol gaat KNVB Talent Team ook in 2017 spelen, als Nederland het EK voor vrouwen organiseert. In samenwerking met de speelsteden benadert KNVB Talent Team MBO-, HBO en universitaire onderwijsinstellingen om talentvolle studenten uit te dagen om mee te werken aan dit internationale evenement. Ook biedt KNVB Talent Team en de KNVB rondom het EK 2017 een aantal EK-functies voor starters aan. Dit gehele traject wordt voor het EK2020, op kleinere schaal, herhaald.

Jean Paul Decossaux, Commercieel Directeur KNVB: “Wij zijn erg tevreden met deze uitbreiding van de samenwerking. We willen talentvolle studenten en starters ook de komende jaren graag een kans bieden op een vliegende start in hun carrière en met Adecco als partner moet dit lukken. Adecco is de afgelopen jaren een goede partner gebleken en ook in de toekomst zijn er ruime mogelijkheden waarmee onze samenwerking zijn waarde zal bewijzen.’’