Solliciteer

Vanaf half oktober gaat Bart Mouter aan de slag als manager Marketing & Communicatie bij de KNZB. Hij treedt toe tot het managementteam en zal zich samen met marketing-, en communicatiespecialisten richten op het meer marketing-, klant- en resultaatgericht maken van de activiteiten van de zwembond. Bart Mouter was tot voor kort manager Marketing Partnerships van de Telegraaf Media Groep.

Bart Mouter: “Mijn uitdaging is om de activiteiten van de KNZB beter aan te laten sluiten bij de behoeften van iedereen die zwemt, wil gaan zwemmen en/of juist meer wil bewegen in water. Sport is mijn passie en met mijn kennis van marketing, communicatie, media en sales, daag ik mezelf en mijn collega’s, relaties en partners van de KNZB uit om de zwemsport deze bredere focus te geven. Met als uiteindelijke doel op termijn nieuwe inkomsten te genereren voor de zwembond”.

Jan Kossen, algemeen directeur van de KNZB: “Ik ben blij met de komst van Bart naar onze organisatie, zeker nu we ons juist meer gaan richten op de 3 miljoen mensen die maandelijks zwemmen, in welke vorm dan ook. Deze transitie vraagt om ondernemerschap, nieuwe business modellen en innovatie. We zijn continu in gesprek met onze business partners hoe deze transitie kan bijdragen aan hun doelstellingen. Bart kan hierin met zijn kennis en ervaring een belangrijke rol vervullen.”

Aan het team van Bart Mouter is ook Jacinta Janmaat toegevoegd. Zij volgt vanaf 15 oktober Annemarieke Gottmer op. Jacinta werkte eerder samen met de KNZB voor het sponsoraccount E.ON van 2008-2012. Zij zal zich bij de KNZB richten op marketing en sponsoractivatie. Bron: KNZB.nl

bart