Solliciteer

Het Johan Cruyff Institute heeft in Sport-Netwerk.nl een goede partner gevonden om de begeleiding van studenten en alumni op de arbeidsmarkt te verbeteren.

In het kader van het partnership is de voormalig Nederlandse top rugbyster Tessa Veldhuis gestart met de Master in Sports Management aan het Johan Cruyff Institute. Tessa zal aankomend studiejaar ondersteuning bieden in de communicatie over deze samenwerking. Hiermee levert Sport-Netwerk.nl tevens een bijdrage aan de missie van het Johan Cruyff Institute, om sporters op te leiden tot talentvolle leiders in sportmanagement. “De passie voor sport, die Tessa natuurlijk als geen ander heeft, is binnen ons onderwijs de drijvende kracht om de studenten te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling”, aldus Henk Verschuur manager van het Johan Cruyff Institute.

TessaVeldhuis

Sport-Netwerk.nl is een initiatief van Sander Fonville, dat ontstaan is tijdens de studie Master in Sports Management, die hij in 2009-2010 volgde aan het Johan Cruyff Institute. Sander over de samenwerking: “Als oud student begeleid ik graag de studenten en alumni van het Johan Cruyff Institute na hun slagen. Ik streef ernaar om aankomend jaar de juiste verbindingen te leggen tussen de wensen en kwaliteiten van (oud)studenten en de doelstellingen van het bedrijfsleven.”

Sport-Netwerk.nl biedt een platform voor mensen die op zoek zijn naar een stage, baan of opleiding in de sport. Dit doet zij door het plaatsen van sportvacatures, sportstages en het promoten van sportopleidingen en sportevents. Naast de kennis die Sander heeft opgedaan tijdens zijn studie, heeft de opleiding hem ook geholpen een krachtig netwerk op te bouwen, iets dat hem nu goed uitkomt bij bemiddeling tussen werknemers en werkgevers. Henk Verschuur, manager Johan Cruyff Institute: “Wij hebben veel respect voor Sanders inzet. Hij is een voorbeeld waar het Johan Cruyff Institute voor staat: pragmatische en effectieve opleidingen waarmee je een persoonlijke groei kunt maken”.

Het Johan Cruyff Institute kijkt uit naar een effectieve samenwerking met haar nieuwe Career Partner Sport-Netwerk.nl.