Solliciteer

Aanstaande vrijdag 20 november opent de opleiding SportMarketing & Management uit Rotterdam haar nieuwe pand. Tegelijkertijd wordt de nieuwe opzet van de opleiding getoond met 17 business units die verbonden zijn aan een prominente Rotterdamse topsporter. Middels een dag vol inspirerende sessies delen o.a. de Rotterdamse topsportprominenten Jeroen Hertzberger, Francisco Elson, Robert Eenhoorn, Robin van Galen, Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen hun bijzondere verhalen. Meld je hier aan.

De opleiding Sportmarketing & Management van de Hogeschool Rotterdam wil voorop lopen door in te spelen op de nieuwste (sport)marktontwikkelingen en tegelijkertijd een optimaal leerklimaat te creëren. Daarom is de opleiding, in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en sportorganisaties, in september gestart met een nieuw curriculum. Behalve de inhoudelijke veranderingen is de opleiding verhuisd naar een nieuw pand op de Max Euwelaan in Rotterdam. In dit pand bouwt de opleiding aan een omgeving die sport ademt en succes uitstraalt. Zo zijn de lesruimtes veranderd in business units die qua naam en inrichting zijn verbonden aan een Rotterdamse topsportprominent. Ook is de opleiding gestart met de stichting ‘Vrienden van SMM’ waarmee zij een Rotterdams sport(marketing) platform creëert waar studenten, docenten en oud-studenten van de opleiding, het bedrijfsleven en sportorganisaties elkaar kunnen ontmoeten.

Op de openingsdag op vrijdag 20 november toont de opleiding haar nieuwe opzet met een dag vol inspirerende sessies, waarbij game changers uit de sport en sportmarketing hun bijzondere verhalen delen. Prof. Jan Rotmans trapt af met zijn lezing over de veranderingen in ons tijdperk en hoe we ons op de toekomst moeten voorbereiden. Vervolgens vertelt Peter Sprenger hoe deze veranderingen de sportmarketing gaan beïnvloeden.

Het pand met de bijbehorende business units wordt geopend met onder andere wereldkampioenen beachvolleybal Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen, NBA-basketbalkampioen Francisco Elson, HCR-aanvoerder en hockey-international Jeroen Hertzberger, tophonkballer en huidig algemeen directeur van voetbalclub AZ Robert Eenhoorn en gouden olympisch waterpolocoach Robin van Galen. Naast deze topsporters delen o.a. Hans Koeleman, Erik Poel, Hans den Oudendammer, Michel Dusée, Onno Nieveen, Pim Blokland en Ardie den Hoed hun ervaringen in de veranderende wereld van sportmedia, topsportmentaliteit en topsportorganisaties. Na een afsluitende sportquiz in het sportcafé wordt de stichting ‘Vrienden van SMM’ gelanceerd onder het genot van een borrel.

Zorg dat je erbij bent tijdens de SMM Opening Day! Je kunt de gehele dag of onderdelen van de dag bijwonen. Schrijf jezelf snel in!

Voor meer informatie over de opleiding SportMarketing & Management: www.hogeschoolrotterdam.nl/smm