Solliciteer

The Organizing Connection (TOC) is in a winning mood, maar heeft dringend behoefte aan versterking van haar voorhoede. In de persoon van Luc Herberichs verwacht zij de ideale teamplayer gestrikt te hebben. Herberichs gaat met ingang van 23 november de functie Projectmanager Sports en Events invullen en gaat zich in die hoedanigheid vooral bezig houden met het projectmanagement van uiteenlopende sportevenementen, zowel nationaal als internationaal. Zijn eerste project is de AFAS Tennis Classics, die morgen van start gaan in het Omnisport in Apeldoorn.

TOC, gevestigd in Oss, is onder andere verantwoordelijk voor de organisatie van meerdere WK’s Veldrijden, het WK BMX in 2014, het WK Para-Cycling Track in 2015 en de jaarlijks terugkerende UCI BMX Supercross World Cup die op Sportcentrum Papendal georganiseerd wordt. Ook werkte het bedrijf in opdracht van de UCI tijdens meerdere WK’s Wielrennen en is het nauw betrokken bij alle 15 edities van de AFAS Tennis Classics (Omnisport Apeldoorn). TOC maakt de laatste jaren een stevige groei door en heeft daarom dringend behoefte aan een enthousiaste medewerker met ervaring op het gebied van projectmanagement.

Luc Herberichs (1986) is sinds 2009 werkzaam in de sport en evenementenbranche en begon zijn carrière op Marketing & Sales bij Canyon Bicycles. Vanaf 2011 is hij als marketeer de evenementenbranche ingerold. Bij de firma Neptunus, internationaal specialist in tenten voor evenementen en in demontabel bouwen, maakte Herberichs deel uit van het team verantwoordelijk voor alle marketing-, pr- en communicatieactiviteiten van het bedrijf.

Eric Kersten, directeur van TOC: “Met de komst van Luc hopen we slagen te kunnen maken. Niet alleen verwacht ik dat we als bedrijf meer werk aan kunnen doordat hij evenementen zelfstandig kan draaien, ook hoop ik dat Lucs netwerk kan bijdragen aan het uitbreiden van onze eventportefeuille.”

Luc Herberichs kijkt uit naar zijn nieuwe job: “Ik ken The Organizing Connection al sinds ik in deze branche werkzaam ben. Mijn eerste hospitality event voor Neptunus was de AFAS Tennis Classics, dit is ook het eerste evenement waar ik namens The Organizing Connection aan het werk ben; de cirkel is rond. “