Solliciteer

Deze zomer is Amsterdam het toneel voor de Europese Kampioenschappen Atletiek 2016 (6-10 juli). De schijnwerpers zijn dan gericht op onze nationale atletiekhelden. Experis is trotse National Sponsor en lanceert in aanloop naar het sportevenement de 6×6 EK Atletiek 2016 Filmcompetitie. Voor deze wedstrijd worden 6 startende, talentvolle filmmakers gezocht, die behalve onderscheidend en inspirerend, heel gedreven zijn. Zoals onze topsporters in hun voorbereiding op de EK.


Deze filmmakers krijgen de kans het verhaal van zes Nederlandse topatleten, onder wie Gregory Sedoc en Eelco Sintnicolaas, uniek in beeld te brengen. Wat drijft onze sporthelden, wat houdt ze in beweging en gefocust op weg naar de EK Atletiek 2016?
 
Pitch
Uit de aanmeldingen selecteert een professionele jury op 5 maart zes teams van twee. Deze teams krijgen een serieus budget waarmee zij hun pitch kunnen realiseren. Hiervoor krijgen zij twee weken de tijd. Kijk hier naar de teaser van de Filmcompetitie.
 
Première en winnaar
100 dagen voor de start van de EK gaan de films tijdens een speciaal event in première. Daarna wordt in een stemronde door het publiek, in combinatie met het oordeel van de jury, de winnaar bepaald. Naast eeuwige roem wint dit team een grandioos VIP-arrangement tijdens de EK Atletiek 2016!
 
Aanmelden
Aanmelden kan tot 4 maart via www.amsterdam2016.org/filmcompetitie.Hier staat verder alle informatie over de 6×6 EK Atletiek 2016 Filmcompetitie, ook welke andere atleten meedoen.

Over de EK Atletiek Amsterdam 2016
De Europese Kampioenschappen Atletiek zijn in 2016 (6-10 juli) het belangrijkste sportevenement in Nederland. Maar liefst 1.300 atleten uit 51 landen gaan op jacht naar medailles in 46 atletiekdisciplines. Breedtesport en topsport gaan hand in hand op prachtige locaties als het Olympisch stadion en het Museumplein. Tijdens de EK worden met tal van activiteiten sport en sportief gedrag in de Nederlandse samenleving en een gezonde leefstijl gestimuleerd. Athletics like never before!
www.amsterdam2016.org

 

Filmcompetitie