Solliciteer

Ben jij hét sportmarketingtalent van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Op dinsdag 24 mei organiseert Triple Double alweer voor de vijfde maal de TD Factor.  Voor aanstormend sportmarketingtalent inmiddels verworden tot een bekend fenomeen. 

Net als voorgaande jaren bevat het programma een passie voor sport-quiz, 1-op-1 gesprekken en een presentatie pitch, maar tijdens deze editie wordt men ook op andere skills getest. Zo zal er een Sportmarketing Lagerhuis plaatsvinden en worden studenten uitgedaagd met een opdracht om ook hun projectmanagement vaardigheden te tonen.

Tijdens voorgaande edities hebben Jorik Tilstra (2011), Bart van Essen & Gershom Mulder(2012), Robin Koster & Manon Albers (2014) en Jelle de Bock (2015) een plek in onze selectie bemachtigd. Zij zijn vanuit een traineeship allemaal doorgegroeid tot volwaardige sportmarketeers binnen ons bureau.

Spelregels:

  • Bij voorkeur een sportmarketingopleiding afgerond
  • Maximaal 2 jaar werkervaring
  • Uiterlijke inschrijfdatum is maandag 16 mei

Creativiteit in jouw aanmelding is een absolute voorwaarde! Daarom ben je vrij om ons meer van jezelf te tonen, naast een standaard CV en motivatiebrief. We worden graag op een creatieve wijze verrast zodat ons duidelijk wordt wie je bent, wat je doet én waarom jij uitgenodigd moet worden voor de TD Factor!

Aanmeldingen kunnen verstuurd worden naar daphne@tripledouble.nl.