Solliciteer

Na 12 jaar gaat onze Eric van der Veen ‘zijn’ sport&zaken verlaten. Per 1 september 2016 maakt hij de overstap naar Energy Lab waar hij aan de slag gaat als Business Development Manager voor Energy Lab Nederland.

EricvanderVeen

Maar liefst 16 jaar waren Eric van der Veen en Papendal onlosmakelijk met elkaar verbonden. Eric begon ooit als stagiair Topsport bij NOC*NSF (4 jaar) om daarna samen met Jochum van Krimpen sport&zaken op te starten. In de afgelopen 12 jaar heeft hij vanuit sport&zaken, bedrijfssport in Nederland op de kaart gezet. Het laatste succes wat hij samen met sport&zaken behaalde was het binnenhalen van de European Company Sport Games naar Arnhem (#arnhem2021). Zijn thuisbasis Papendal zegt Eric niet volledig gedag. Via de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) blijft Eric betrokken bij Papendal: sinds 2 jaar geeft hij hier les als kerndocent Master Sport- en Beweeginnovatie (MSBI).

Man mét visie
sport&zaken is ooit in 2003 als stichting opgestart door Jochum van Krimpen. In Eric vond hij destijds een match in de vorm van manager Advies en vanuit deze functie belandde Eric uiteindelijk in de rol van manager Bedrijfssport: wat hij van de grond af aan heeft moeten opbouwen. Directeur sport&zaken Roel Roelfzema: “Ik heb Eric de laatste 6 jaar meegemaakt als een geweldige kerel én zeer gedreven bedrijfssportmanager. Met ongelooflijke inhoudelijke kennis en kunde heeft hij de tak bedrijfssport opgezet en uitgerold bij mooie bedrijven als ABN AMRO, Capgemini en Gemeente Den Haag. Zonder Eric zal sport&zaken niet hetzelfde zijn, maar voor hem is het tijd voor iets nieuws en wij wensen hem al het geluk in zijn nieuwe job.”

EricVanderVeen