Solliciteer

Per oktober verruilt Koen van Haastert na zeven jaar Triple Double voor PSV, waar hij manager sponsoring wordt. Hij volgt daar Eric Nooijen op die momenteel voor zichzelf is begonnen met Super Sunday Sportmarketing. Binnen Triple Double heeft Koen zich ontwikkeld tot een MT-lid met verantwoordelijkheid voor klanten zoals EY, energiedirect.nl en Parkmobile. Koen kijkt met trots terug op zijn tijd bij Triple Double: “Ik heb gewerkt aan veel impactvolle sportmarketingcases en de groei van ons bureau van 10 naar 40 mensen mogen meemaken. De jaren zijn voorbij gevlogen.”

Afgezien van belangrijk klantenwerk heeft Koen de afgelopen jaren veel commitment en energie gestoken in het leren van de fijne kneepjes van ons vak aan zijn collega’s. Hij maakte als ‘coach’ sportmarketeers zichtbaar beter en leerde hen de weg binnen de dynamiek van ons bureau. “We zullen hem als collega en als mens missen. Omdat wij zowel PSV als een aantal sponsors die bij ons klant zijn mogen adviseren in sportmarketing, betekent dit gelukkig geen afscheid maar een tot ziens”, zegt Michel van Grunsven.

“Vanaf nu nemen we transfersommen én opleidingsvergoedingen mee in de contracten van onze mensen”, geeft Bob van Oosterhout met een knipoog aan. “Deze overstap naar onze buren, zijn favoriete club en de regerend landskampioen, is hem van harte gegund. Dat een toporganisatie als PSV, en eerder Ajax en de KNVB een TD-er aantrekt, zien we als een bewijs dat onze sportmarketeers tot de allerbesten van Nederland behoren.”