Solliciteer

Humanizing Sports Conference
De kracht van sport en beweging voor een maatschappelijk welzijn

 

Sporten is gezond voor lichaam en geest, dat weten we allemaal. Maar er is meer: de bredere kracht van sport en beweging voor de samenleving is onderwerp van gesprek bij de gratis conferentie Humanizing Sports. Op donderdag 11 mei 2017 verzorgt Sportief Besteed in het Sparta Stadion in Rotterdam samen met partners een inspirerende middag over de maatschappelijke voordelen van sport. Beleidsbepalers, managers en uitvoerende medewerkers uit onder meer zorg, welzijn, sport en onderwijs zijn van harte welkom om de conferentie bij te wonen.

Sociale doelen komen letterlijk dichterbij door samen te bewegen. Sportief Besteed enthousiasmeert bezoekers tijdens de Humanizing Sports Conferentie over de potentie van sport en bewegen voor een maatschappelijk welzijn. In samenwerking met partners uit het werkveld is een inspirerend programma samengesteld.

Programma
De conferentie start om 14.00 uur met een verrassende opening in de Jupiler Lounge van het Sparta Stadion. Na de eerste ronde inspiratiesessies genieten deelnemers van een humoristische voorstelling met sport als metafoor en na de tweede ronde inspiratiesessies neemt Sport en Media strateeg Gijsbregt Brouwer de aanwezigen mee in de wereld van storytelling. Tijdens de inspiratiesessies ervaren deelnemers onder meer welke invloed bewegen heeft op het leervermogen, hoe sport een bijdrage kan leveren aan de integratie van migranten en hoe beweging ervoor zorgt dan ouderen langer zelfstandig thuis kunnen wonen. Van 16.30-17.30 is er tijdens de afsluitende borrel volop gelegenheid om elkaar te spreken.

Aanmelden
Op de website www.humanizingsports.nl is het totale programma te vinden en tevens meer informatie over de sprekers en de locatie. Geïnteresseerden kunnen zich op dezelfde website aanmelden door een keuze te maken uit twee inspiratiesessies. De conferentie biedt plaats aan 150 deelnemers.