Solliciteer

Tom Oosterwegel is per 16 april begonnen als sponsor en business manager bij Strong Viking. Oosterwegel, die net terug is van een buitenlands avontuur in Nieuw Zeeland, heeft onder andere gewerkt voor evenementen organisator Le Champion. Hier was hij verantwoordelijk voor het relatiebeheer en de sponsorsamenwerkingen van o.a. de Dam tot Damloop en TCS Amsterdam Marathon.

Jan Reijs, eigenaar van Strong Viking, is erg blij met de komst van Oosterwegel: ‘We speelden al langere tijd met de gedachte om iemand aan te stellen voor het business gedeelte bij Strong Viking. Onze evenementen zijn als teambuilding uitermate geschikt om als bedrijven team aan deel te nemen, de vraag vanuit (grote) bedrijven neemt toe en met de aanstelling van Tom creëren we op dit vlak kansen voor verdere uitbereiding. Met de ervaring die Tom Oosterwegel heeft vanuit grote hardloopevenementen als de Dam tot Damloop hebben we iemand gevonden die dat kan realiseren”.

Strong Viking heeft als doel om zowel fysiek als mentaal het uiterste uit jezelf te halen van beginner tot gevorderde, waardoor je in het dagelijks leven je grenzen gaat verleggen en sterker wordt. De obstacle runs van Strong Viking zijn geen wedstrijd, maar een challenge. Samen afzien met een glimlach, dat is het belangrijkste. Kwaliteit, veiligheid en ontwikkeling staan hierbij voorop. In 2017 deden er 100.000 deelnemers mee aan de obstacle runs van Strong Viking en is Strong Viking voor het vijfde jaar op rij uitgeroepen tot beste obstacle run van Nederland. Strong Viking organiseert daarnaast ook obstacle runs in België, Duitsland en Denemarken.